icecuba ([info]cuba) rakstīja,
@ 2005-07-29 10:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:Wuppiii-wiiiiiiii &D
Mūzika:Crossfade - Cold (Hitzradio.com)

WOW ! &)))


<
Taatad. Shodien notika sapulce, kuraa beidzot uzzinaajaam kur un kaa notiks sviniibas.
treshdien 8:00 no riita ~90 cilveeku bars izbrauc 2 autobusos no riigas. Galameerkjis - http://www.radi.lv/ . Pasaakums notiks no riita, liidz ~23:00 vakaraa (ar iespeeju to paildzinaat, ja buus veeleeshanaas). Alkohols, eedamais, torte, jautriibas, konkursi, briivaa dabaa (ko var apskatiit taj maajas lapaa, ko pirmiit iedevu). Blakus ezers. Uudens atrakcijas (uudenssleepes, wind-surfings, laivas, kanoenes, 7-vietiigs kuteris, u.c.), pirts, liela maaja, sviniibas notiks pa aaru - pljavaa. Zirgu izjaades, braukshana rallija mashiinaas (ar iespeeju gan stuureet, gan buut vienkaarsham pasazhieram), un daudz daudz kas cits. Protams arii meitenes &P~.

Vispaariibaa esmu sajuusminaats &) Veiksmiigi tiku ieksh UniSat - tieshi uz 10 gadu jubileju.

A vispaariibaa jau tagad esmu pietiekami iejuties kolektiivaa.. un ljoti labi, ka manaa darba saakumaa notiek shaadi pasaakumi, kas dod man iespeeju aatraak iefiltreeties kolektiivaa un sadraudzeeties ar to.

Bet kopumaa - pagaidaam man praktiski nav laika priv. dziivei, nav laika izklaidei.. viss nododos darbam. Varbuut tas ir slikti.. bet domaaju, ka man tas pashlaik ir nepiecieshams &) (kameer ieguushu stabilus pamatus sev zem kaajaam).

Luuk taa! &)

Shodien briivdiena &))
>



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?