icecuba ([info]cuba) rakstīja,
@ 2008-09-19 17:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ja savulaik es dzēru un pīpēju, tad šovakar es dzeršu un dzeršu :)
Jep. Nedēļa jau cauri, bez nekādām vājības pazīmēm. Laikam tik 2 reizes tā pa īstam bija vēlme ievilkt dūmu, bet arī tajās pateicu "NĒ" :)

Vispār jau par ko ne. Šodien laba diena, darbā viss noritēja pozitīvi, pa dienu paspēju arī sadarīt visādas ārpusdarba lietas, taj skaitā nopirku krēslu, kuram man pats firmas načaļņiks iedeva beigās 65 Ls atlaidi. Kas ir gana varens ietaupījums :) Laikam jau tas tādēļ, ka to Škodu vakar nomazgāju un tā pārāk labi izskatās, lai atlaidīti neiedotu :) Mārketings ka vai zinies. Pārāk svarīgs izskatījos, ņemot vērā, ka atvadoties viņš man novēlēja "augošu biznesu!" Kādu biznesu, lol?! :D WoWā daudz golda vai? Vai CoDiņā daudz fragus?

Aha, un viens nu ir skaidrs. Alkohols momentā manī rada smaidu un labu garastāvokli, lai arī cik nožēlojami tas neiklausītos. Nu tā, ka uzreiz galvā nāk visādi stulbi joki, par kuriem arī te sēžu un smejos. Nu tā, ka pats par saviem jokiem pie sevis. lol


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zintish
2008-09-19 18:04 (saite)
apsveicu!
man gan parasti alko nonjem nepiipeeshanas bremzes...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]cuba
2008-09-19 18:06 (saite)
Nu tas ir viens no iemesliem, kādēļ negribas iet sabiedrībā, jo tad uzreiz parādīsies cigarešu avoti. Un zin kā, pālis novājina prātu.
Nē nu principā nav jau slikti 1x nedēļā uzpīpēt, bet es negribu :)
Lai arī var vēl sanākt, ka iešu ārā. Jo ir jau piedāvājumi, no kuriem pagaidām izgrozos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?