icecuba ([info]cuba) rakstīja,
@ 2005-07-12 10:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:labiņš &)
Mūzika:Rammstein - Ohne Dich



<
Hmm... pārdotos komplektus es vairs neskaitu.. &) Lai tas paliek statistikas pārraudzībā. Priekšinieks pastāstīja par prēmiju sistēmu unisatā.. jauki &)

Uz rītdienu sarunāju savu pirmo montāžu (t.i. sarunāju klientu, un priekšinieks piedāvāja man braukt līdzi uz montāžu Plakanciemā) &)
Vispār.. nu nav jēga man atkārtoties utt. so... esmu laimīgs, bet ik vakaru noguris &) Bet ļoti laimīgs (iekšēji) &)) Un tas ir galvenais!

Mans mērķis ir cik vien ātri iespējams kļūt par UniSat labāko pārdevēju. Un uz to es šobrīd eju.. veiksmīgi &)

Kā teica priekšinieks - Tevi jau var šeit atstāt vienu pašuy veikalā &) Tu visu zini/proti &)

Vēl priekšinieks apvaicājās vai man patīk UniSatā un vai es esmu gatavs ar UniSat noslēgt līgumu &) Un priekšinieks man ir ūber labs &) Vispār man patīk visi 3 cilvēki, ar kuriem strādāju kopā.

Vakar gandrīz visu dienu nodarbojāmies ar kodēto sex-kanālu atkodēšanu (uzlauzšanu) &))) OMG!

Bet nu baigi, baigi , baigi interesants darbs!

Šodien atkal paģiras. Vakar ar Nāvīti , Caponi un Janu pasēdējām Molā līdz ~24:00.. pēc tam ar Nāvīti vēl pasēdējām Tērbatas DC.

Šodien tā kā vajadzētu izgulēties.. bet diez vai iznāks &)

Rīt jāiet spiegot pa 4 konkurentu firmām. &)

Vēl pēdējās dienas remdējos atmiņās... par Gitu.. nez kā viņai tagad iet? Kas notika pēc tam? Kā ir tagad?... un kopā ar savu telefonu pazaudēju arī viņas numuru... bet vai viņa vispār telefonu celtu? Pilnībā iespējams, ka viņa mani ienīst.. varbūt vairs ne.. bet nē, nē, nē. Es zinu, kas būs, ja es viņu atgriezīšu.. būs tas pats - man pēc kāda pus gada atkal apniks.. kā vienmēr.. un es teikšu "atā.. viss beidzies".. un tad atkal ilgošos.. un tad atkal pametīšu.. un tā vislaik &) Un ko es varu izdarīt? Neielaisties attiecībās, lai nevienu nesāpinātu vai arī kādu pie sevis pieradināt &)

Pēdējā laikā baigi pielipis Rammstein - Ohne Dich. Drošvien tādēļ, ka to bieži translē pa mūzikas kanāliem &) Vispār Rammsteinam ir skaista mūzika &)
>



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?