icecuba ([info]cuba) rakstīja,
@ 2005-07-10 15:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:smaidīgs &)
Mūzika:KoRn - Forsaken

Skudru cīņas

<
Sestdiena : Pēc piektdienas vēlās pārnākšanas mājās ilgi gulēju.
Ap 13:00 biju Centrālajā Stacijā. Ieejot tur, ieraudzīju rindas.. tādas, kā savulaik(agrāk) bija pēc desām u.c. deficīta produktiem, ko pirka par speciāliem taloniņiem. Kamēr stāvēju rindā, paspēju apsvērt uz kurieni braukt. Mana izvēle nebija sevišķi oriģināla. Izvēlējos lētāko variantu (Vecāķi), jo taupu naudu, kur var.
Vilciens, kā jau iepriekš domāju, bija pārpildīts (tāpēc labi, ka savlaicīgi izdomāju, ka jāpaliek stāvēt pie pašām durvīm, jo, ņemot vērā, ka pat tur nebija gaisa, tad varu iedomāties, kas darījās "tur - iekšā".
Vecāķos aizejot līdz pludmalei sajutos kā Ķīnā (redz.. nebiju domājis, ka tur nokļūšu tik ātri &D ). Visapkārt cilvēki.. ~ uz 1 kvadrātmetru 1-3 cilvēki (nu šis iespējams ir bik pārspīlēti, bet tas lai rastos bik realitātes sajūta jums - lasītājiem). Enīvēj - TUR palikt man negribējās. Iebrienot pludmales smiltīs, man tūlīt pat pieskrēja smaidoša nepazīstama meitene, ielikdama man aprikožu ledustējas pudeli rokā. Kā vēlāk izrādījās - tā bija degustācija. Nu jau bez 1,5 l negāzētā "Vichy" man somā bija arī 0,5 l ledustējas.
Sāku iet.. pa labi gar krastu. Gāju, gāju.. pēkšņi ievēroju, ka esmu iebridis citā pasaulē... cilvēku vairs nebija tik daudz, bet.. bija kas cits. Viņi bija pliki. Tad es atcerējos, ka aiz Vecāķiem esot nūdistu pludmale, kurā šad tad apgrozās arī mana jaunākā māsa. Pirmā doma bija iet caur nūdistiem, kamēr aiziešu līdz "parastai" pludmalei. Gāju.. gāju.. bet ejot ~10 minūtes caur tiem nūdistiem, es kaut kā pieradu. Kā jau teicu - nokļuvu citā pasaulē, kur cilvēki ir brīvi... kur neeksistē kompleksu. Un tad es sev teicu: "Why, the hell, not?" Apmetos.. izģērbos pliks.. iezieķējos ar pretiedeguma krēmu un sēdēju/gulēju uz sava dvielīša lasot Brūsa Lī grāmatu. (jā.. ir tādas grāmatas, kuras es arī lasu. t.i. "CUBA nelasa grāmatas" attiecas uz to, ka es lasu to, kas mani interesē vai ko es uzskatu par lietderīgu sev, nevis lasu laika kavēšanas dēļ.) Katrā ziņā es jau agrāk jutu, ka kaut kas man ar Brūsu ir kopīgs... lasot viņa grāmatu kopīgo atradu aiz vien vairāk un vairāk. Vispār, ja man agrāk elka nebija.. tad tagad es droši varu teikt - tas ir Brūss Lī, jo man ļoti simpotizē viņa filosofija, jo tā pilnībā sakrīt ar manu... un nonācu arī pie daudz lietām, lasot, līdz kurām pats vēl "nebiju ticis".(vismaz ietaupīsies laiks un nebūs tas jāizprāto pašam).
Bet es bik aizgriezos no tēmas.. tātad pludmalē... jā - sanāca tā, ka sākumā es uzsēdos precīzi uz skudru takas, ko pamanīju tik tad, kad man sāka kost visiespējamākās ķermeņa vietās (arī TUR). Sāku ar viņām cīņu, bet saprasdams, ka viņām ir skaitliskais pārsvars un neierobežota papildspēku padeve, es "pavicināju balto karogu" un pabīdījos bik tālāk. Skudras bija arītur, bet vismaz ne tik daudz.. so.. tur arī paliku. (visnepatīkamāk ir tad, kad iekožas TUR - kur nevaig.. jo tur baigi jūtīga āda &) ). Nu tā nu es tur sēdēju, ievērodams, ka 2 blondīnes, kas bija nedaudz tālāk saules virzienā no manis (respektīvi es sēdēju ar seju pret viņām), manī saskatīja kaut ko interesantu. To es secināju pēc tā, ka visu laiku (~2-3 h), kamēr es tur biju, viņas mani vēroja... nu es to ignorēju un lasīju tālāk, jo grāmata man likās tiešām interesanta. (protams prātā ik pa laikam radās dažādas erotiskās fantāzijas, kuras bik traucēja koncentrēties lasīšanai &D ). Nu pasēdēju.. un aizbraucu.
Feini bij pavērot, kā tām pašām 2 blondīnēm pienāca klāt vīrietis (pliks - loģiski), un vicinādams savu mantību kaut ko tur viņām piedāvāja un koļījās... nu, cik varēja noprast, viņas šo atšuva, jo pēc pāris mēģinājumiem džeks padevās &) Bet ja godīgi - tās abas meitenes bij dikti.. skaistas &) Un tie ķermeņi bija apskatīšanas vērti &)

Varbūt šitas viss liekas baigi.. nū.. perversi, taču patiesībā.. esot tur, domāšana un pasaule ap tevi tiešām izmainas..(+ man tas bija izaicinājums, no kura es nevarēju atteikties) tu ~ 5 minūšu laikā pat aizmirsti, ka esi pliks. Un esot kails cilvēks jūtas tik brīvi.. &) Taču ar kādu kopā es uz nūdistiem nebrauktu. Tikai viens. &)

Gāju uz vilcienu.. kā izrādījās, biju aizbridis līdz Kalngalei. Iekāpu vilcienā...
Atgriezos Rīgā.. iepirku pārtiku RIMI, mājās paēdu. Aizgāju uz Vecrīgu, kur mani jau gaidīja Slesis un Daniels krogā "CUBA". Jauki.. pasēdējām.. biju beigts un noguris pēc saules. Taču... beigās sanāca būt Vecrīgā līdz pat ~3-iem naktī, satiekot tur vēl kaudzi ar paziņām.. satiekot Nāvīti.. vēlāk arī Viku, Mafiju, Artūru un Bro. Iesēdināju Nāvīti taksī, un aizgāju mājās krākt, ar apziņu, ka 10:00 jābūt darbā.. (un UNISATĀ aizgulēties vai kavēt NEDRĪKST! Atlaidīs aci nepamirkšķinot! Tas pats attiecas, ja veikalu aizslēds pirms 20:00.00 (darbadienās) Tur viss ir stingri.. arījāizskatās vienmēr smuki un kreklam jābūt izgludinātam.. bet man tas viss patīk &) Un no "neapstiprinātiem avotiem" dzirdēju, ka iziets pārbaudes laiks man JAU ir garantēts (ja es mēneša laikā kaut ko nesabojāju). Un Nāvīte teica, ka es nepilnas nedēļas laikā jau zinu tik daudz, cik viņš nezināja vēl mēneša laikā... so.. patīkami &) Bet man vēl tāls ceļš priekšā &)

Svētdiena : Piecēlos, nomazgājos, paēdu, apģērbos.. darbā ierados laicīgi.. jutos lieliski (priekš tā, kā vajadzētu justies). Šodien darba laiks bija tikai 4 h, taču izdarīju daudz &) Pēteris (priekšnieks), šķiet, ka sāk mani cienīt. Mums veikalā ir vēl viens jauniņais - Ēriks, kurš jau tur ir vairāk kā mēnesi.. taču es varu teikt to, ka es jau esmu labāks par viņu.. vienīgi es vēl neesmu bijis uz montāžām un man pietrūkst vēl arī bik dažu zināšanu, ar kurām vēl neesmu saskāries. Jebkurā gadījumā, kamēr Ēriks sēž i-netā.. es runājos ar klientiem, kas man šķiet daudz interesantāk &) Un man ļoti ļoti patīk konsultēt klientus. Un jo vairāk es zinu, jo vairāk man patīk konsultēt.. jo tas man ir izaicinājums - pārdot preci/pakalpojumu. Šodien notirgoju vienu satelīt-komplektu ar 3 galvām (69 Ls) (ņemot vērā, ka šodien īsā darbadiena). Labinieks. &)
Atnācu no darba, iegāju dušā, pārģērbos. Izdomāju šodien nekur nebraukt, jo man vēl ir jānopērk kurpes & Co šodien... so izlēmu iegriesties ŠEIT, un pēc tam rullēties cauri veikaliem. Ja būs tās smukās melnās kurpes, ko biju noskatījis ~mēnesi atpakaļ Alfā - es tās pirkšu &)

Lūk tā &)

>

P.S. - damn WTF notiek ar inbox.lv ?!?!? Hate them! Kāds nezin telefonu, kur var šiem uzzvanīt un maigi nolamāties ? &)



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?