icecuba ([info]cuba) rakstīja,
@ 2005-07-01 13:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:izvēles priekšā.
Mūzika:EU! Mani apdalīja! NAv austiņu.. un man pašam ar nav līdz!

Pasaule pieder Mums! &)

<
Vakar: sēdējām pie BoRdo.. skatījāmies filmu par laika mašīnu (TV3). Piezvanīja Nāvīte... saka: "es dzirdēju, ka tu no pirmdienas sāc šancēt..."
CUBA: "Kā tu to zini?"
Naviite: "Es ar Pēteri runāju"
CUBA: "?!?!? OMG WTF LOL?!"
Naaviite: "Ku-kū"
CUBA: "Kur esi?"
Naaviite: "Es esmu LIDO"
CUBA: "Tu lido?"
Naaviite: "Jā - es lidoju"
CUBA: "&DD"
Naaviite: "&DD Tu esi stulbs!"
CUBA: "Pag, pag... tu par "UNISAT" ??"
Naaviite: "Jā! Es pateicu, lai Pēteris pirmdien tev uzsit pa plecu un nodod sveicienu no Mika"
CUBA: "Es pēc stundas būšu centrā.."
Naaviite: "Es ar kaukur pēc stundas būšu"
CUBA: "Sazvanās.."
...

(Texts nebija precīzs, bet doma paliek tā pati)

Tātad apstiprinājums jau 2.-ās no trim trešdienas pārrunām. + vēl vakar vienās pārrunās man piedāvāja jau 02.07. vai 09.07. izlidot uz Angliju... ko es laikam tomēr negribu &)


Šodien: Hmm.. atkal tas pats.. šķiet, ka es saulei patīku &) - pamodos.. ārā lietus, apmācies.. nu es uzcepu pankuukas.. paēdu.. iegāju vannā. Izgludināju kreklu.. uzgriezu mūziku skaļi, skaļi... atvēru logu. Bladāc! Saule! Nez no kurienes.. nebija, un pēkšņi IR! Smaidiņš &)

Nu, aizgāju...uz pārrunām šodien. 2-ās pārrunas iekš "ProLine".. pie tās smukās direktores. Šoreiz sākumā man iedeva testu.. ar dažādiem datorjēdzieniem... no kura es praktiski neko nezināju. Sākumā biju nedaudz apjucis. Pēctam testam +/- "uzliku mīksto" un sapratu, ka būs jāizgrozās tāpat. Viss bija daudz vienkāršāk, nekā es biju domājis. Pasauca mani pie direktores uz kabinetu... šoreiz kopā ar direktori tur bija arī mans "topošais priekšinieks" Andrejs. Kā teica direktore "man pašai viss ir skaidrs, bet šoreiz parunājiet ar Andreju, lai arī viņam rodas kaut kāds priekštats"... runājām. Secināju, ka ar vīr.dz. pārstāvi man runāt ir grūtāk, nekā ar siev.dz. pārstāvi... nu +/- manuprāt viss gāja galīgi garām. Šoreiz biju bik samulsis.. laikam vainīgs bij tas tests. Beigās direktore man palīdzēja.. gala rezultāts = "Man iespaids par tevi jau radās pirmajā mūsu tikšanās reizē. Tu man ļoti patīc, un es ļoti vēlētos, lai tu pie mums strādātu. Ja viss notiks tā, kā es domāju, ka notiks, tad pēc pāris mēnešiem man būs vajadzīgs palīgs... attiecīgi Tu varētu tikt augstāk. Kad Tu varētu sākt pie mums strādāt?"

CUBA: "&)"
Anzhelika: "Protams pirms tu izdari lēmumu, es pastāstīšu par algu..."
...
CUBA: "Ziniet, man ir vēl bez jums 2 nopietni piedāvājumi, un man jāapdomā, pirms es izdaru lēmumu. Taču gribu, lai jūs zinat, ka jūsu kolektīvs man likās vispievilcīgākais. Drošvien tāpēc, ka visi šeit ir jauni.. mana paaudze. Protams ir piedāvājums ar lielākām izaugsmes un karjeras iespējām. Tāpēc man līdz pirmdienai jāpadomā un pirmdien es varēšu dot galējo atbildi."
Anželika: "Es jums iedošu savu vizītkarti. Droši varat zvanī uz mobilo tālruni, kad izdarīsiet savu izvēli."
CUBA: "Labi. Sarunāts. Ļoti ceru, ka šī nav mūsu ar jums pēdējā tikšanās..."
Anželika: "Man arībija ļoti patīkami ar tevi iepazīties, un ceru, ka mēs noteikti vēl tiksimies..."
.

Hmm.. bik jocīgi bij tas, ka šoreiz viņa mani uzrunāja uz "Tu"... likās bik jocīgi. Bet patīkami &) Man ar tie "Jūs" nepatīk..

Tagad CUBA domās. &)

Mm.. vēl, neskaitot darbu, ir jāizlemj arī par h. dzimumdienas svinībām - braukšu vai nē. Šodien. Vispār brīvdienās gribu kārtīgi atpūsties. &)

Tagad sēžu Elikā uzvalkā... jāsāk pie tā pierast &) Šķiet, ka man uzvalks tīri labi sāk patikt. &)) Īpaši ejot pa ielām...
>



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]rikella
2005-07-04 13:01 (saite)
tā direktore grib tevi ;p~

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]cuba
2005-07-04 14:46 (saite)
&P~

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?