icecuba ([info]cuba) rakstīja,
@ 2007-03-06 19:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Visi jau esat atvēruši EURO kontus un pārskaitījuši uz tiem savu naudu?
Es to darīšu, līdz ko būs laiciņš.

Un no savas līdzšinējās darba pieredzes/karjeras esmu secinājis, ka, jo lielāku algu saņemu, jo kolektīvā mazāks "ģimeniskums".

Esmu jauna darba meklējumos. Kamēr vēl neesmu pilnībā sagrāvis savu veselību un nervu sistēmu..Šonakt atkal mocījos no neciešamajām muguras sāpēm, un šoreiz arī ne tikai naktī..



<
Stāsts bija mazliet savādāks... vienkārši viens servisa indivīds, kurš ir "ļoti svarīgs" un "ļoti aizņemts", līdz ar ko viņam nav laika pat pamest biroju, ir pieteicies braucienam, un atļāvās par to nepaziņot/neapjautāties pārējiem.

Jauki.. jauki tas, ka tas atspēlēsies uz viņu pašu. Kolektīvs ir labs, kamēr tajā neuzrodas kāds dzīvotājs uz citu rēķina. Un kad tāds uzrodas, tas ir jānīdē ārā, vai jāpārmāca.

Tāds nu ir mans ļaunais spriedums. Kā mans cits kolēģis un daudzi pirms viņa teikuši: Ja pats par sevi neparūpēsies, tad neviens neparūpēsies. Kārtējo reizi graujam savu cerību par ideālo pasauli un cilvēku savstarpēju cieņu un sapratni. Latvijā tas ir maz iespējams, jo šeit cilvēki nedzīvo.. šeit cilvēki cīnās par izdzīvošanu.

P.S.- un ienaidniekus viņš sev jau ir savācis pietiekamā skaitā.. vot tikai par nelaimi jams ir tik labi sagrozījis galvu priekšniecībai, ka jamā pagaidām pat nenojauš par auksto karu, kurš briest.


Stulbi ir tas, ka savulaik pats devu savu akceptu viņa kandidatūras pieņemšanai darbā. Kā es varēju zināt, kas no tā iznāks?>


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?