icecuba ([info]cuba) rakstīja,
@ 2007-03-01 19:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
[Error: Irreparable invalid markup ('<rēzekne>') in entry. Owner must fix manually. Raw contents below.]

<lj-cut text="šito pogu nespied!">

<Rēzekne nav izmainījusies...
joprojām tālu.

Traumām pievienojušies arī Bērnu Gaiļi un Rēzeknes Slimnica. Un vēl mani gaida Cēsis un Dz.Nams.

Bāc, un kur lai to visu uzspēj?

Visu nedēļu esmu izbraucis no mājas vēlākais 7-ņos no rīta (man tas ir agri, jo parasti to daru biku pirms deviņiem).
Šodien braucot mājās bij tāds nogurums, ka pat brīžiem aizmirsos ka lidoju pa šoseju un bij vēlme aizvērt acis "tikai uz sekundīti". Par laimi veselais saprāts manī ātri atgriezās. Staķī nopirku šokolādi un maizīti, kas bija arī manas brokastis un pusdienas.. protams arī kāruma sieriņš neizpalika.
laiks braukšanai diezgan pretīgs. ūdens uz stikliem kaut kāds taukains (vai paši stikli), un baigi traucē. Un nevaru sagaidīt kad man samainīs beidzot to logu tīrāmo birsti. Sēde galīgi izļurkājusies un nepiespiež birsti pietiekami stipri pie stikla, kas rada ūdens piļu paliekas uz stikla. un tajās atspīd visu pretimbraucošo mašīnu gaismas, un ceļu uz to brīdi nevar redzēt.

2 reizes braucot no sirds nolamājos par to, ka nevar sataisīt ceļus! 2x ne no kurienes pēkšņi ceļa vidū "lielais kanjons"!

Vēl nolamājos par to, ka ceļš, kas ved no Orges caur Tīnūžiem uz Ulbroku nav sazīmēts. Tur pat labi ieskatoties līnijas neredz, kur nu vēl pašu ceļu.

Un vēl nolamājos par to, ka daži iedomājušies, ka atstarotāji viņiem tagad dod tiesības staigāt pa šosejas vidu! Bērnudārzs!!!

Vispār tā izklausās, ka visu dienu to vien darīju kā lamājos. &) Nebūt ne. Rēzeknē vadītāja ir tīri OK. Neskatoties uz to, ka nu jau 3 mēnešus mēs nespējam viņai sataisīt Elektrolītus, jo palidojusi ir svarīga plate vecam aparātam, kuram daļas vairs nevaram dabūt. Līdz ko Bērnu Gaiļos uzstādīšu jaunu agregātu, veco vedīšu uz Rēzekni.

Muguras sāpes atgriezušās &( Un tagad jau ne tikai guļot.
Vēl tikai rītdiena.. un tad 2 dienas kārtīgi jāatpūšas.

Šoreiz Vangažos.
>


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]madevil
2007-03-01 19:47 (saite)
lj-cut kuba bljegji :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]cuba
2007-03-01 20:05 (saite)
innāh! &D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]bumsis
2007-03-01 22:27 (saite)
Tu beidz jokot ar to muguru.Saku no pieredzes.Es divus mēnešus čakarējos ar masāžām un jo...vingrošanām, lai tiktu kaut bišķi uz ķepām.Lapi, manu vainu bez skaupeļa nevar likvidēt, bet Tev mož nevajadzētu ielaist.
Mātišķus norādījumus beidzu.Koņec svjjazi.;)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?