icecuba ([info]cuba) rakstīja,
@ 2006-06-23 15:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
[Error: Irreparable invalid markup ('<vispaariibaa [...] reizes.>') in entry. Owner must fix manually. Raw contents below.]

Huh.
Baigi patiik Roma un Italy kopumaa. Tachu kaut kaa tomeer gribas jau bik maajup. Or vismaz atpuusties. Vot.
Shodien jaaiet bik iepirkties, nu un riit no riita jau uz lidostas pusi. Peecaak 6h Kopenhaagenaa, nu un naktii jau Riigaa. Amm.. un cik noprotu, peec lidostas veel arii Ikshkjilee.

<lj-cut text="biku vairaak te...">

<Vispaariibaa dziivojam netaalu no pilseetinjas Tivoli aptuveni 20 km no pashas Romas. Rajons ir taads kaa villu rajons. Ja nebuutu tik daudz ekzotikas apkaart, tad teiktu, ka principaa kaut kaadi Daarzinji te nvien ir, tikai taads saliidzinoshi biezs rajoninjsh.
Bez kondishkas te dariit nav ko. 2 dienas trenninju laikaa mums nopliisa kondicioneetaaj-sisteema telpaa. Teikshu kaa ir, bija psc. Katru dienu izejot aaraa, juutos kaa riktiigi iekurinaataa pirtii (tachu, cik dzirdeeju, Latvijaa ir liidziigi).
Pashaa Romaa kopumaa biju 3 reizes. 1x Vatikaanaa un taa apkaartnee, 2x Romaa. Kolizejs redzeets i dienaa i naktii. Vispaar veesture manaama visaa pilseetaa. Buus arii bildes, bildeetas ar mobilo (so ne tik labaa kvalitaatee maybe). Tivoli pilseeta arii ir skaista. Taa atrodas kalnaa tuvu omai, ir ljoti sena un no taas ir paarredzama visa pilseeta un taas apkaartne (naktii skaisti - viss izgaismots uguntinjaas).
Shobriid pabeidzam savus trenninjus. Gaidam muusu transportu, lai tiktu atpakalj uz viesniicu. Peecaak plaanojam iepirkties biku uz maajaam, un riit jau uz lidostu un kopaa ap 12 h celjaa (ja nekaveesies reisi).

Soo, c ya soon &)
>


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?