icecuba ([info]cuba) rakstīja,
@ 2006-04-24 21:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry


<
Uh.
Ideaala diena braucienam uz D-Pili. Ne tik ideaala citaadi.
Aparati peedeejaas nedeeljaas pliist visaas malaas. Esam 2 + 1. Darba roku pietruukst. Veel vairaak truukst laika.
Nupat iebraucu Riigaa. Apciemot savu vareetu teikt Beerniibas Pilseetinju bija super. Kaadreiz man taa likaas daudz lielaaka... un tas tilts paar daugavu shkjita ar kaajaam neshkjeersojams (nu vismaz shodien pirmo reizi to shkjeersoju "peshkom").

Ehh.. Regjionaalaa Slimniica atrodas +/- manas vasarniicas rajonaa - mezhaa, ezera krastaa... tur, kur tika pavadiitas neskaitaamas manas beerniibas vasaras. NEbiju gaidiijis tik juutu paarpilnu braucienu. Aizdomaajos - cik toreiz bija skaisti.. bija laiks miileet, sapnjot, speeleet kazakus&razboinjikus ar vieteejiem vasarniicas keksiem un meichaam. Buuveet shtaabinjus kokos un zem zemes. Neskaitaamus vakarus izsekot vieteejos baabieshus taadaa kaa partizaanu rotaljaa. uff..
Un, ja saliidzina, cik tagad truukst laika. Viena vieniiga skrieshana. Izbraukaaju 3 aarstnieciibas iestaades, un nepaguustot apciemos savus vecvecaakus, braucu maajup, jo jau bija veels un nakshnjot tur nevaru atljauties.
Eksi naacaas paarlikt uz riitdienas riitu... un riit no riita to naaksies paarlikt uz pariidienu, jo riit no riita jaabrauc uz stradiem chinjiit aparaats, pie kura 2 koleegji noseedeeja shodien visu dienu, neko taa arii nespeejot sataisiit. Man tas aparaats ir tik pat sveshs kaa vinjiem. Tik galvenai aarstei esot taadas kaa simpaatijas pret mani, so.. veel jo vairaak man tas aparaats buutu jaasataisa "J.I.M."-a vaardaa.

Esmu noleemis, ka IR pienacis tas mirklis, kad kaadam buutu jakjeras pie firmas servisa celshanas. Par cik nevienam taapat kaa man tam nav laika, man ir nojausma, kursh tas cilveeks buus...
Tikliidz shis bums buus cauri, sasaukshu sapulci. Jaasaak ciinja. Jaaveido komanda.. nee veel vairaak - kaa gjimene. Ir daudz domas, ir daudz viedoklji, ko gribas dzirdeet, ir daudz informaacijas, ko gribeetos uzklausiit. Un tad.. KOPAA saliksim visu kopaa... un serviss BUUS. Un buus serviss taads, kaadu neviens, shkjietami, jau vairs negaida.. varbuut tikai dazhi cereetaaji, kas grib ticeet. Un jamos nepievilsim!

Ak, jaa. Pirmdien atkal lidoju uz Stokholmu. Nu shoreiz gan pieredze jau ir, so taas apmaaciibas man dos daudz vairaak.
Tachu liidz tam... shii nedeelja ir un BUUS traka. Riit maajaas, domaajams, buushu ne agraak kaa shodien.

ehh... beerniiba, beerniiba.
>
Ar labu nakti.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?