icecuba ([info]cuba) rakstīja,
@ 2006-04-11 12:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Lielā Diena ?!


<
Šodien izdomāju ieiet "Lady Harris" (or kaa tur pareizi raxtaas) konditorejaa, nopirkt tortes birojam. Nu biju dzirdejis, ka tur esot labas tortes etc. Nu liek aizeju (biju tu pirmo reizi, ja godiigi). Skatlogā 3 tortes. Un viss. Vairs tortes nav. Pārējais ir aizkrauts ar kūciņām u.c. kondit. izstrādājumiem. Nu ok. 2 no tām tortēm ir tiešām ņemamas. Viena tāda rōzā, smuka aveņu joghurta torte. Otra - baltās šoko torte ar lielu Lieldienu baltās šokolādes zaķi uz tās (nu lielu.. t.i. apmēram 15x10x10 cm - megazaķis). Nu vizuāli jau baigi smuki izskatījās. Paņēmu abas. Bet ne par to ir stāsts. Ieeju. Sāku lupīt uz tām 3 tortēm..

C: "Jums no tortēm ir tikai šīs?"
P: "Jā."
C: "Ēmm.. kas ir iekšā šajā tortē?"(rādu uz rozā torti, kurai pielikta cena "Aveņu jogurta torte")
P: "Nu tur ir aveņu jogurts..."
C: "Ā.. nu skaidrs. (labi ka pateicāt kekeke) Un šajā? (rādu uz to torti ar zaķi)"
P: "Nū.. tur ir baltā šokolāde..."
C: "Aha. ... Nu labi, es ņemšu tās abas"
P: "(tādām izbrīna pilnām acīm) ABAS?!"
C: "Jā!"

Nu tad viņa tādām nedrošām trīcošām rokām sāka tās saiņot iekšā. OMG kas tas bij par skatu. Nu liek vienkārši paņem to lentu, un sāk rullēt apkārt tortes kastei (un protams, ka nekā nesanāk un šņores vislaik slīd nost no apaļas kastes). Tad sāk zvanīt telefons... Pamet tortes saiņošanu pusratā skrien pacelt telefonu. Pēc sarunas varēja secināt, ka zvanīja no finansu daļas or grāmatvedības un prasīja apgrozījuma ciparus. ... Pie telefona viņa pavadīja minūtes 5-10. Es tikmēr stāvēju un liek domāju pie sevis "ko es te vispār stāvu? Pēc tādas attieksmes pret pircēju man vispār būtu jāpagriežas un jāaiziet prom pa taisno...". Bet man tās tortes vaidzēja. Pie kam man vairs nebija laika iet tās meklēt kkur citur.
Nu neko.. sākām runāties. Izrādās ka "pārdevēja" patiesībā tur strādāja pirmo dienu, un patiesība ir trauku mazgātāja. Ar kasi arī rīkoties īsti nemākot. Un ka priekšniecība esot #$%^&*(*&^% un liek nav kam citam strādāt. Nu ok... galu galā ar to saiņošanu pa diviem kaut kā tikām galā. Saņēmu novēlējumu veiksmīgi nosvinēties... un tā nu es ar tām "aptītajām ar šņori" tortēm gāju mājās (jo līdz birojam tādas es tās neaiznestu". Pārliku tās normālā maisā. Un braucu uz darbu. Tā lūk.


13:00 tās ēdīsim. Saņemšu kolēģu apsveikumus etc. Un tad uzreiz pa taisno jāskrien pa labaratorijām. Ceru, ka līdz 19:00 paspēšu visu pabeigt.

Tiekamies vakarā! Ja kas notiek, un es neesmu devis nekādu ziņu - zvaniet. Mans lūgums līdzīgi kā BoRdo dzimenē savākties visiem +/- patstāvīgi. Un kkur jau sēdēt or smth. Es padošu ziņu. Vienk man tā būtu ērtāk, ja man nebūtu jāzvanās katram atsevišķi, ņemot vērā, ka pats visu dienu būšu samērā aizņemts.
>


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?