icecuba ([info]cuba) rakstīja,
@ 2006-01-24 20:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:Excited.
Mūzika:Metallica - Unforgiven

Zinu, ka jums manis pietruukst... bet nu labi.. man gan juusu pietruukst &P ^^


23.01.2006.
Lidoshana.. nu nebija tik traka, kaa biju iedomaajies. Pat patika. Tachu briizhiem, kad lidmashiina saak manevreet, taa iisti nevar saprast kas notiek &)
5-os no riita ceelos. Nomazgaajos, paeedu. Aizbraucaam uz lidostu, iechekojaamies, tiri-piri... izlidojaam, piezemeejaamies. Galiigi nav tik traki, kaa biju domaajis. Aarzemees ir tik vienkaarshi, jo saliidzinot ar Latviju, sheit anglju valodu saprot ikviens, ko esmu saticis.
Uzreiz no lidostas ar taksi mo4iijaam uz offisu. Attaalums - 55 km. 665 SK. (apmeeram 45 Ls). Nu neko. Visu dienu (non-stopaa) njeemaamies ar pirmo aparaatu. Jaucaam aaraa, likaam kopaa, utt. Pagaidaam nav tik gruuti. Vieniigi galva vislaik baigi saspringta, jo ljoti daudz informaacijas (iipashi man, jo man tas viss pagaidaam ir kinda new). Peec offisa braucaam uz viesniicu. Ar taksi. 288 SK (ap 20 km - centraa). Ak, jaa.. aizmirsu pateikt, ka esmu Stokholmaa. Iechekojaamies viesniicaa (1445 SK no katra), un gribeejaas uzreiz iekrist gultaa. Bet.. tad Gintam ieshaavaas praataa doma, ka gribas alinju iedzert. Nu atradaam veikalu... panjeemaam pa paaris bundzhinjaam alu (alkohols sheit ir daargs, kas jau bija zinaams.. nu 100 SK izlikaam uz abiem). Viesniicaa vaartoties gultaas paluureejaam TV (kur viss ir Zviedru valodaa), tad uz portatiivaa noskatiijaamies vienu bojeviku.. un atluuzaam.

2401.2006.
pus septinjos ceelaamies (pus astonjos peec LV laika). Uz mainjaam iegaajaam dushaa, apgjeerbaamies, paeedaam brokastis, un pametaam viesniicu. Ar taksi uz offisu.
Shodien njeemaamies ar lielaako (vai vienu no) aparaatu. Latvijaa taadi ir tikai 2 (+1 firmaa). To sauc Dimension (ASV razhojums). Nu akal jaucaam aaraa, skatiijaamies, kas iekshaa. Likaam kopaa. Vispaariibaa interesanti! Tad izraadiijaas, ka kaads to aparaatu paspeejis nochakareet/salauzt. Pus dienu mekleejaam probleemas/remonteejaam. Veel nesaremonteejaam. Riit no riita pabeigsim remontu un kjersimies pie reguleeshanas (softa liimenii). Galva atkal pilna ar visko jaunu. Bet ir labi. Peec darba aizshaavaam liidz viesniicai. tad pastaigaajaam bik pa Downtownu. Paeedaam MakDonaldaa (jaa jaa - bweee..). Shad tad jau var &). Nu un neko... apakalj viesniicaa.

Vispaariibaa pagaidaam esmu baigi prieciigs, ka nomainiiju darbu. Komandeejuma naudu veel neesu teereejis. Taa mums katram ir pieshkjirta manu 3 darba dienu Unisataa apjomaa - per day. Jauki. Latvijaa to teereet buus izdeviigaak. No naudas, ko panjeemu liidz, neesmu noteereejis ne santiima. Nu vieniigi ar Gintu peec tam sareekinaasim un noreekinaasimies maajaas par alu u.c. siikumiem, ko firma neapmaksaa.
Ak, jaa.. tagadeejaa viesniica, kas ir praktiski pilseetas centraa... ir suuds. Bet izguleeties var. Riit paarceljamies uz "good hotel", kas ir paari ielai no ofisa. Jaukuminjsh. Vismaz ietaupiisies izmaksas taksim (firmai).
Vinjiem tepat pie ofisa eekas pa naktiim skraidelee zakjis/-ji (or trusis/-shi). Zviedru koleegjis saciija, ka vinjiem arii briezhi meedz paraadiities uz ielaam. Vispaar gaiss sheit ir daudz tiiraaks, nekaa Riigaa. Vismaz taa shkjiet. Tiem, kas gadiijumaa nav bijis Stokholmaa.. sheit viss ir klinshains un daudz pakalnu (ne lielo kalnu, bet taadu kaa kaapu). Vaardsakot neliidzens reljefs. Offiss atrodas rajonaa taalaak no centra. Tur taads klusaaks, daudz koku, un uzreiz aiz offisa eekas ir kalns (offisa eeka atrodas taa kaa kalna nogaazee (atkal jau runa neiet par lielajiem kalniem). Pie apmaaciibaam pieejam ljoti nopietni un koncentreejamies, tachu taj pat laikaa juutamies ljoti briivi. Divi no chetriem aparaatiem, kurus mees grasamies iemaaciities shajaas 5 dienaas, standarta gadiijumos jaaapmaacaas 2 nedeeljas or so. Zviedri pashi briinaas, kaa mees to visu speesim apguut. Bet nu letinji jau ir apkjeeriiga tauta (maitas taadi) ^^.
Nu nezinu, ko veel aizmirsu pateikt. Seezhu tagad Paatikas veikalaa "Seven Eleven". Jaa - sheit ir arii internets.. 1h maksaa 19 SK (2 euro). Nav tik traki.
Gints laikam jau buus iemidzis, kad atgrieziishos viesniicaa. (heh nupat veikalaa izjuka zhurnaalu plaukti. Devu helpful hand paardeveejam, tos salikt kopaa. Pa abiem tikaam galaa veiksmiigi). Vispaar atskjiriibaa no latvijas, shejienes iedziivotaaji ir ljoti laipni. Uz ielas veel neesmu redzeejis nevienu shoferi, kas nepalaistu kaadu citu sev pa priekshu, piebremzeejot un dodot celju. Ehh.. var jau buut, ka kaadreiz shii laipniiba paraadiisies arii pie mums. Tachu pagaidaam daudziem daudzi ir pie pakaljas. Nu nekas. Gan driiz vinji visi nomirs. (Ya sure &P). Bet nu es jau naavi nevienam neveelu.
Ofisaa par mums mazliet uztraucas, tachu nu jau ar katru dienu mazaak. Redz Gintam ir nedaudz probleemas ar anglju valodu. achu man ir mazliet probleemas ar pieredzi utt. mans trumpis ir tas, ka es nebaidos no probleemaam. So.. viss ir nieks. Un pa diviem mees tiekam galaa ljoti labi. Viss, ko man vaig, es jautaaju Gintam. Savukaart visu paareejo kaartoju es pats. (oh.. pamaniiju, ka man par 10 minuuteem laiks pielikaas.. laikam paardeveeja pateiciibas ziime par to plauktu). &) bet nu taapat nez ko es te tik ilgi dariishu. Vismaz uzrakstiishu sho te.

uhh.. ak jaa... piektdien 21:30 ielidojam Riigaa. WooHoo. Sestdien uz darbu neieshu. Aizieshu sveetdien (ai miin UniSatu). Telefonam seezhas bachas, tachu laadeetaaju nepanjeemu, reekinoties ar to, ka man nav starptautiskais piesleegums. Nu.. nekas. Gan ielidojot paaris stundas iztikshu bez telefona.

mums te sakraava riktiigu chupu ar manuaaljiem, kurus njemt liidz uz Latviju, uz biroju. Nu taada chupa A4 formaataa ap 50 cm augstumaa. nu, nekas. Ka jau vaig - tad vaig &).

emm.. ko lai veel uzraksta. laikam jau jaabeidz te iespamot jums draugu listes. Gan veel paraadiishos i-netaa kaadu dienu. Bet, ja ne - tiekamies Homelandaa &)

Here we go Denver! Here we go HUH HUH!

Kaadam gadiijumaa driiz nav dzimene? Kaadam, kura vaards saakas ar burtu K. Ko? A? &P
Nee.. laikam jau nav &D

K... Lai jums lagi.. tfu t.i. labi klaajas &)

Edited.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?