icecuba ([info]cuba) rakstīja,
@ 2006-01-18 09:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry



<
Ar katru dienu juutos ar vien suudiigaak.

Shoriit muusu apkopeeja gandriiz apraudaajaas, kad es vinjai pateicu, ka eju prom. No taa nedaudzaa, ko vinja speeja pateikt pretiim pirmajaas minuutees bija "Un tagad es palikshu viena."... "Labaak lai Eeriks buutu aizgaajis, nekaa tu"...

Bet tas viss ir paarejoshi. Naaviite tak ar savulaik gaaja prom... nu jau UniSats par to ir aizmirsushi (tik dazhreiz Miks tiek piemineets). Taapat buus ar jebkuru - arii mani.

Bet tie skatieni... centos vakar jamiem paskaidrot cik vien labi vareeju, ka man jaadomaa par savu dziivi utt, un vinjiem to vajadzeetu saprast. Tachu neviens to nebija gaidiijis. Un ja godiigi, arii es.


Tagad man ir peec iespeejas aatraak jaanokaarto viss mieriigaa celjaa liidz piektdienai, vai arii piektdien tiks izmantots panjeemiens, peec kura vini mani nespees vairs tureet, tachu ariidzan es pazaudeeshu naudu, ko esmu nopelniijis peedeejaa meenesha laikaa.

Nez kaa tur ir... Zviedrijaa. Nedaudz bailes no taa, kas mani gaida tuvaako meeneshu laikaa. Tachu leemums ir pienjemts un atkaapshanaas celja vairs nav. Jaaiztur gruutie paaris meeneshi, un tad jau viss buus labi &)

Ehh... veel 2 dienas, un viss kljuus skaidrs.
>


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?