icecuba ([info]cuba) rakstīja,
@ 2005-11-10 11:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nee tomeer never atkal man Klab.lv valjaa darbaa. Liek WTF o_0
Nu te nu akal tiek darbinaac proxis.

Mm.. 6.,7. janvaarii atkal UniSats brauc kopeejaa pjan..tb ekskursijaa. Shoreiz uz Lietuvu. Kaut kur tur visapkaart Palanga, delfinaarijs, viesniica, veel kaut kaadas tur ieveerojamas vietas, no kuraam nevienu konkreeti neatceros. Bet nu whatever. Galvenais, ka braucam. Un buus phun!

Vakar aizgaaju guleet pusee trijos. Tas saak apdraudeet manu veseliibu. Bet nu anyway gariigais labs. Jo shodien peedejaa darbadiena. Un tad saaksies +/- briivdienu posms. Riit shoppings un to the klub (laikam). Sestdien liek laikam tas DOTAs turniirs, kuraa vaidzeetu 1.vietu noraut, or vismaz pakaast cik vien daudziem varees ^^

Zheel, ka Bordelis brauc prom. Mums shams nodereetu.

Un vispaar Sveikinji! &D

Sha eediishu piiraadzinjus. Ar teeju. Taas buus manas brokastis.

Nepatiik sapulcees piedaliities, kad esmu shitik te miegains n stuff. Visko gribas pateikt, bet pasaku tikai to, ko baigi gribas. Paareejo teikt ir prosta slinkums. Nu nekas. Gan parunaashu naakamreiz.

Mees , UniSat viiri, noleemaam, ka vaidzeetu ik pa laikam iireet kkur zaali, un speeleet basi/futeni. Haha varu iedomaatiews to njirgu, kad muus "piiraadzinjcilveeki" saaks neesaaties. Lai gan nav smiekliigi, jo pats jau kljuustu par rausiiti. Pamazaam. Visaar man vairs normaali nelien virsuu neviena mana bikse. Un taas kas lien - pliist tur, kur nevaig.

Vakar sapnjoju sapni, kaa tajaas filmaas raada.. eju pa ielu, un man aiz muguras iet bars, raada ar pirkstu, smejaas un apsaukaa par piiraadzinju. Liek omfg ENOUGH! &D

Itaalji nedriikst buut trekni.

Un liek wtf - shodien kaut ko vakaraa vaidzeeja dariit, bet es neatceros ko.

Jaaiet nolikt madis. Vinjsh man traucee domaat ^^


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?