03 February 2014 @ 10:31 am
protams, vlads.  
peldējām un ceļojām.
vlads ir tik vizuāli baudāms un aizkustinošs, ka bail.
tās klavieres, no kurām slēpties dienasgaismas, slēpties sevis, slēpties dziļuma un garlaicības, pazust kā vampīriem zārkos, būt iekšā, būt ārā, braukt un peldēt un ceļot. lai arī mana mūziķa dvēseles maliņa raudāja par "nesaudzīgu" izturēšanos pret flīģeļiem, ripojošās klavieres bija absolūts izrādes kodola atspoguļojums. aristokrātiski, intīmi, dārgi, kustīgi, izjaucami un skanoši.
ā. es ļoti mīlu vladu. lai arī sākums nedaudz garlaicīgs un maijai apinei nevajadzēja dziedāt un brokai arī nē (tikai vladam ierakstā), es noteikti aiziešu vēlreiz pēc kāda gada, lai atkal pašūpotos noskaņā.

(upenieks ir vlada jaunais meiers!)
 
 
( Post a new comment )
Klemans[info]klemans on February 3rd, 2014 - 10:45 am
Vlads jau sola, ka pēc gada būs "otrā sērija" ...
(Reply) (Thread) (Link)
austra[info]au on February 3rd, 2014 - 10:47 am
kā to saprast?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]fedrs on February 3rd, 2014 - 10:52 am
Vlads Reloaded.
(Reply) (Parent) (Link)
Klemans[info]klemans on February 3rd, 2014 - 11:03 am
Nu tā, ka turpināt - izrāde jau palika romāna pirmās nodaļas beigās! Vēl esot divas, kuras tad nākamsezon liks uz skatuves.
(Reply) (Parent) (Link)
[info]asiize on February 3rd, 2014 - 10:55 am
jā, bet bez klavierēm, kā ar cilvēkiem? Sandra Kļaviņa šo sevi bija jau vienreiz nospēlējusi Mēnesī uz laukiem, te viņa vilka garumā pārmērīgi izstieptu t.s. pirmo sēriju. Kāda vispār bija Apines, Poles, pat Daudziņa nozīme šajā visā. Lai pēc sirds patikas izspēlētos ar formu, pietiktu ar pāris tēliem, būtu normāls videoklips skaistajām dziesmām.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]asiize on February 3rd, 2014 - 10:56 am
(t.i., piedod, es vispār ļoti gaidīju, ko Tu uzrakstīsi :)
(Reply) (Parent) (Link)
austra[info]au on February 3rd, 2014 - 11:07 am
lūk lūk. man dziesmu bija par daudz, es tieši negribētu šo videoklipu sajūtu. un pilnīgi piekrītu, ka varēja iztikt ar mazāk tēliem. BET - tie itkā nenozīmīgie personāži iedeva lielāku peldēšanas sajūtu. kas, manuprāt, bija svarīgi koptēlam. ja godīgi, pēc pirmā cēliena man bija nenozīmīgas sajūtas, varbūt bija par izstieptu. bet kā tad mēs savādāk iegrimtu sajūtās?
bet es nespēju uz vlada izrādēm skatīties savādāk kā milzīgos vizuālos simbolos, es ķeru kaifu no katras viņa izdomas, no kustībām, no veida, kā viss tiek parādīts.
un upenieks ir vlada jaunais mārtiņš meiers!
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]asiize on February 3rd, 2014 - 11:49 am
par to jauno čali piekrītu, jā. Bet par vizuālajiem, simboliem un izdomu es, godīgi sakot, šajā gadījumā nopelnus vairāk pierakstu Monikai Pormalei.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
austra[info]au on February 3rd, 2014 - 11:49 am
ō, es nē. es redzu tur cauri vladu. pilnīgi.
(Reply) (Parent) (Link)