30 June 2021 @ 05:13 pm
 
pastāstiet, kur ir visčilīgākais un vienkāršākais vienas dienas nobrauciens ar plostu! ar ērtu iespēju nomāt visu, ko vajag - peldlīdzekli un vestes.
 
 
( Post a new comment )
barbala[info]barbala on June 30th, 2021 - 05:59 pm
Ja ar plostu gribi braukt tikai tāpēc, ka lielākos mazulīšus var ērti sabērt laivā: pie šībrīža ne pārāk augstajiem ūdeņiem gribas teikt- var sanākt pamaz prieka. Nu vai tad jāņem brīvības iela Gauja, klasiskais Valmiera- Sigulda vai Līgatne- Sigulda vai kaut kāda pļekerēšanās pa Ventu jebkurā tās posmā, vai, priekš vienas dienas totāli neefektīvais- kāds Daugavas loku posms.


Tomēr vērts padomāt par drošajām un stabilajām 'smailītes tipa' laivām, vārdā Vista (vai stabilajiem nomas kanoe) un tad paveras daudzas citas jaukas upītes: Abava, Tebra, Engure,Roja, Slocene, Irbe ja Kurzemē vai pati skaistākā upe Latvijas pasaulē- Salaca.

Nupat jau laivu nomas ir vietējas, izvēlies upi un meklē operatoru. Kurzemei ir https://www.juraslaivas.lv/, http://www.campo.laivas.lv/lv/noma/, vēl visādi vietējas nozīmes aktīvisti.

(Reply) (Thread) (Link)
austra[info]au on June 30th, 2021 - 07:01 pm
Nu re, bet mēs esam 2 lieli un trīs mazi - kā varam salikties kanoēs? Nekā.
Un es nemāku izvēlēt upi, es gribētu, lai man visu pasaka priekšā..
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
barbala[info]barbala on June 30th, 2021 - 10:53 pm
piu pui piu, es padomāšu, kuru biedru varētu jumsiem uzsūtīt par servisa sniedzēju. bet braucēji esat jūs 5 vai vēl kāds?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
austra[info]au on June 30th, 2021 - 11:01 pm
tikai pieci, pieci. Tur jau tā sāls :)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
barbala[info]barbala on July 1st, 2021 - 12:58 am
noted. bet vispār, uzzvani https://www.facebook.com/juraslaivas Rolfam, apstāsti brīfu un gan tiksi pie idejas, padoma un pakalpojuma. Vecs vilks, pats mazus bērnus ved laivās un vispār.
(Reply) (Parent) (Link)
porcelāna lellīte[info]neraate on June 30th, 2021 - 11:10 pm
Es no laivošanas neko nesaprotu, tas ir tālu, bet Kempings Krasti ir brīnišķīgs. Bet, nu, protams, kempings. Blakus ir arī cilvēki, kas ņemas ar laivošanu. Tajā vietā Daugava plata, lēna. Vienai dienai šausmīgi tāla braukšana, bet forša vieta, līdz kurai braukt pa upi un apkārtnē sadomāt apskates punktus. Bildes var iečekot FB
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
austra[info]au on July 1st, 2021 - 11:15 am
o, mēs esam uz "netērēsim lieku" takas jeb mēģinām nepalikt pa nakti viesnīcās/viesnamos, ja jau pašiem ir laukmāja un miers un klusums un apkārt neviena cilvēka :)
paldies, bet izskatās skaisti! no mūsmājām gan 5 stundu ceļš, hahaha
(Reply) (Parent) (Link)