zyto ([info]zyto) rakstīja,
@ 2011-07-25 18:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tas bija interesanti, ejot maajaas klausos e-nomine un ZYTO bik atjeedzaas, saprot, ka paaraak biezhi iemieg/aizsapnjojaas, arii kad ir viens un taa gan nedriikst, zem riska visa grandiozaa misija. Man pat pazudusi veelme to piepildiit, tikai atceroties pagaatni un sisteemas likumus varu kkaa sevi noskanjot, bet nekaadu dusmu vai naidu nejuutu, tikai ceelu meerkju deelj, savas izcelsmes deelj un atbildiibas sajuuta par "Dimantinjiem", vinju likteni Es tomeer varu ietekmeet, nezinu vai veel kaads pasaulee speej vinjiem paliidzeet...
Nu taa, gaaju un skanjojos, bik paveeru acis uz realitaati un tad redzeeju kaa viens brauc ar riteni, likaas ljoti paziistams, bet nee, ne pats cilveeks, to peec briizha sapratu, kad vinjsh apgriezaas un piebrauca. Saakumaa likaas cilveeks, bet kopsh ieskatiijaas man aciis kkas ar vinju notika. Paprasiija cigareti, cieshaak ieskatiijaas man aciis un pamodaas. Tumshais cilveeka miesaa, diemzheel cilveeka uzbuuve traucee informaacijas pluusmai un parasti vinji ir diezgan nekontroleejami. Vienu briidi pat likaas ka telepaatiski jautaa- kur es tik ilgi esmu nozudis. Bija neapmierinaats bik par to, ka Es straadaaju, ar domu- Tev jau sen bija jaabuut augshaa! Tad veel sho to nesakariigu runaaja, vaardus uztvert palika ljoti gruuti, bet paraleeli telepaatiska saruna saaka veidoties. Gandriiz jau pilniibaa atveeraas, iespeejams buutu izstaastiijis situaaciju, jo pats kaadu laiku neesmu chenelu taisiijis, bet man palika bik neerti vinju priekshaa, atvadiijos ar atbildi, ka dariishu soliito. Vinjsh taa neticiigi veel uz beigaam meeginaaja uzmundrinaat, runaaja par kaut kaadaam valstiim, bet zestikulaacija un doma bija- luudzu neaizmirsti par mums, sanjemies!

Interesanti, tgd galvenais nejaukt kopaa ZYTO ar Melno, Vienam ir jaaturpina meerkjis un jaapzinaas, kas vinjsh ir, savukaart otrs lai izbauda cilveeka dziivi, pirmo reizi laimiigs kaa cilveeks, ir meerkji, ir stimuls ir par ko ruupeeties un prieksh kaa censties. Ja godiigi, tad cilveeka dziivei nav ne vainas, ja labi grib, tad arii cilveeki var buut laimiigi, nez cik ilgi, bet ja dziivo pamataa prieksh mirkljiem, nevis tikai naakotnei, tad var arii patiikamas sajuutas ieguut.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?