zyto ([info]zyto) rakstīja,
@ 2011-06-15 20:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kas neriskee, tas nevinnee...
Damn, pietiks marineeties gaidot un cerot, vajag saakt riikoties, man vienalga, ko citi domaas, bet es riskeeshu. Shodien atkal sajutu saapes dveeselee, laiks tai izpausties, varbuut viss noies greizi, bet varbuut... sajutiishu laimi dziivee? Patiesu laimi? VArbuut tikai saapes, bet es to dariishu. Ja nebuus izgaashanaas, tad tas buus viens no straujaakajiem paveersieniem manaa dziivee.
Blessed be!


(Ierakstīt jaunu komentāru)

DAAT
[info]zyto
2011-06-16 08:32 (saite)
Process noriteeja sekmiigaak nekaa biju gaidiijis, bet liidz perfektumam vel celjsh ejams. Bet peedeejaa stadija jaapiesliipee, nebuutu tik strauja kustiiba, sazin kas notiktu. Galvenais ka savaa starpaa nekonfrontee, tik tgd biezhaak to atkaartot, jaa uz iisu briidi bija laimes sajuuta, driizaak mezgaliigs miers, tas ir daudz vairaak par laimi. Lietas buutiiba ir sava veida Shii visuma peetiishana, vinjsh ir kaa mazs kuceens, kursh reizeem nikjojas, tapeec jaapieskata. Nav vaardu lai aprakstiitu pieredzeeto, ne sajuutu formaa, nedz arii infas...
It kaa no Evil puses tajaa energijaa nekas nebija, tiira Darkness, lai gan paaris dienas jaapacheko, kaa reiz liidz Straumeeniem.
Un es tik labi sen nebiju guleejis, pamodos kolosaali atpuuties! :P

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?