zyto ([info]zyto) rakstīja,
@ 2010-02-15 12:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kjiiselis galvaa
Tas jau paliek kaitinoshi, kapeec tu vienmeer esi man soli priekshaa? Man jau likaas, ka viss ir izdomaats, bet nee, quicksilver! Nu kaa tagad lai to saprot? No sava meerkja es tik un taa neatteikshos, laikam buus jaapvieno plaani...
Un veel, tu man raadi virzienus, bet vai tu zini tos celjus, vai tev intuitiivi sanaak dot noraades? Un pie vella, kuraa tu pusee esi? Zinu, teiksi, ka saveejaa, bet nolaidies uz briidi, sisteema to nepieljauj, nosliecei uz kaadu pusi kaut nedaudz ir jaabuut!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]trusisz
2010-02-21 18:03 (saite)
kā sistēma to nepieļauj?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zyto
2010-02-27 00:48 (saite)
Taadaa zibjaa, ka sisteema veelas izdziivot, tas ir pamatinstinkts visaam eksisteejoshaam paraadiibaam un sisteema ir viena no speeciigaakajaam. Taa nepieljautu informaacijas nopluudi par pashas vaajaakajaam vietaam, bet nopluude tomeer ir! Kas tad to rada? Tam jaabuut kaut kam aarpus sisteemas ietvariem... Piedevaam klausos peedeejaa laikaa Cruxshadows, klausoties naak atklaasmes viena peec otras, iespeejams pat tur ir saikne starp tiem kas mani ieprieksheejaa dziivee nogalinaaja, tagad dzirdu to pashu, tikai skatiijums man stipri savaadaaks, neesmu vairs puukainais visumiilis, tagad pamataa tikai ieniistu, ieniistu dziivi un veel vairaak ieniistu citu dziives. Ne greizsirdiiba, ne egoisms vai sautiigums, pat ne skaudiiba, vienkaarshi ieniistu trulo eksistenci un tos kas tai akli pakljaujaas!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]zyto
2010-05-02 11:35 (saite)
Sorry, kljuudiijos, skats no tava celja uz manu ir diezgan realistisks bet tas veel nav tas celjsh! Karte nav teritorija!!!! you don't see me, you don't feel me!

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?