zyto ([info]zyto) rakstīja,
@ 2016-06-26 18:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: impressed
Mūzika:klaviatuuras taustinju kustiiba...

Labriit
Ilgs laiks pagaajis, domaaju ka maniem ierakstiem vairs jau nesako tie, kam nevajadzeetu sekot, bet pilniigi vienalga, jo kaarteeja paareja citaa liimenii...
Neesmu vairs tik agresiivi noskanjots uz pasauli vainojot citus savaas neizdariibaas.
Neesmu vairs tik emocionaals un impulsiivs, saprashana naak ar pieredzi.
Esmu izbaudiijis ljoti daudz cilveeciskajaa dimensijaa, bet tai pt laikaa esmu sapratis ka taa ir ljoti noziimiiga buutiskai attiistiibai.
Esmu atzinis savu raksturu, ka lai kaa arii apstaaklji mainiitos, esmu palicis tumshai, kaut arii no malas to nepateikt.
Esmu atzinis, ka liidzjuutiiba un piedoshana ir mirklja vaajumi taapat kaa aizvainojums un lepnums, bet ego gan paliek nemainiigs diljakajaa buutiibaa.

Ir ljoti daudz citi faktori, bet nav jeega tagad rakstiit graamatu, tapeec iisumaa- savus sapnjus neesmu zaudeejis un tiekshos maksimaali uz priekshu, lai saaktu apzinaaties eksistenci un to izmainiit. Jaa, veel jo projaam gribu pakljaut pasauli, bet shajaa gadiijuma nevis izniicinaat, bet ieguut personiigu neatkariibu no fizikas likumiem. Varbuut personifikaacija ir barjera, bet bez taas nebuutu dzineejpeeka, saucamaas uguntinjas. Tagad saakshu taisiit projektu, kas ietver ASV un Krievijas kultuuras psionikas un radionikas zinaatnieku tematikas, liekas jau paaraak vienkaarshi, bet domaaju, ka tas mani iebakstiis tajaa laucinjaa, kur veelos nokljuut. Graamatas lasu saliidzinoshi reti par taadaam teemaam- nav nekaa jauna, tapeec arii izeju uz pashizzinjas celju.

Ir daudz jauna, daudz kas mainiijies un dziive paveersusies shajaa klusuma periodaa vairaakas reizes pa 360, te vajadzeetu kaarteejo graamatu, bet neteereesim laiku prieksh citiem, kas taa vai ta nesapratiis.

Iisaak sakot bija diezgan pailgs klusuma periods, kuraa Es nebiju aktiivs, tikai tik daudz kaa iesildiiju gariigos muskuljus, lai neaizmigtu, bet par snaushanu to vareetu nosaukt, taa ka lbriit! ;)



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?