zyto ([info]zyto) rakstīja,
@ 2014-02-01 00:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: calm
Mūzika:SIRENIA - My Mind's Eye

Phoenix
Lai feniks vareetu atdzimt, tam no saakuma ir jaasadeg, jaatbriivojas no visa vecaa- no stereotipiem, pienjemtajiem pasaules uzskatiem, no zinaamaas "patiesiibas" un tml. Atsevishkju lietu var viegli mainiit, bet ja grib radikaalas paarmainjas tad vajag mainiit visu uztveri un sapratni. Saskaaros ar informaaciju, kura neiekljaujas shii visuma raamjos un pamatprincipiem nodrebeeja pamats. Es uzzinaaju un saaku saprast cik daudz veel man jaauzzin un jaasaprot taadas lietas, kas nav atrodamas nedz internetaa, nedz kaadaa graamataa vai manuskriptaa. Tiesa veel jautaajums, vai to informaaciju speeshu sagremot, bet ja jau stars uzspiideeja, tad jaaiet pretii.
Taapeec pirmo reizi muuzhaa izveelos uztaisiit pauzi parapsihologijaa, magijaa, okultismaa u.t.t. logisku apsveerumu deelj, nevis emociju vai sajuutu iespaida vadiits. Savu energeetiku paarprogrammeeshu aizsardziibas funkcijaam, lai gan diez vai man driiz to vispaar vajadzees, piedevaam, ka esmu nodroshinaajies ar pietiekami lielu, kvantitaates un kvalitaates zinjaa, aizmuguri. Varbuut nebija ieprieksh kaartiigas aizsardziibas, tapeec netiku pie shiis infas, hm... anyway, lai skatiitos televizoru, nevajag zinaat taa uzbuuvi. :) Praatu gan visu veersiishu uz filosofiju un sapratnes apguvi, piedevaam jaapzinaas, ka lielaakaa dalja ko uzskatiiju par pareizu un patiesu izraadaas ir aizberga aukshgals, kam vispaar noziime ir nieciiga, gluzhi kaa 99% cilveeku, kuri eksistee prieksh 1% kaa resursi. Tiesa varbuut neizdosies to kaa ar nazi, bet pakaapeniski jaasaak atteikt klientiem un pakaapeniski jaanodod visiem infa, ka dodos sava veida atvaljinaajumaa...

Jaa, gandriiz aizmirsu, kaut arii esmu sapratis, ka nav ljauna un laba, un manii nav ne dusmu, ne naida ne kaa savaadaaka, tomeer veel peedeejais princips- visi tie kas peedeejo 10 gadu laikaa mani ir piekaasushi un kuriem Es aciis skatoties neesmu piedevis, gaidat cieminjus. Varbuut jau riit, varbuut peec 10 gadiem, bet vinji vaktees iisto briidi/briizhus, kad juusu aciis liesma buus vismazaakaa, lai to izdzeestu, pieminot jums par juusu vaajumu. Personiigi Es vairs iekshaa nejaucos, nav ne veelmes, ne lieka laika, ko veltiit primitiivaam buutneem. ;)



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?