zyto ([info]zyto) rakstīja,
@ 2012-06-07 22:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
NLP, Odza vai kas cits...
Tikko biju veikalaa, iedevu £5, iepirkos pa £3.98 un uz briidi bija paarlieciiba, ka iedevu £10, kaa jau vienmeer preciizi nereekjinaaju un aptuveni galvaa doma, ka jaaizdod £6. Paardeveejs deva kaut kaadus £5 atpakalj un tad es domaas iemaisiijos, cik tieshi jaaizdod un izreekjinaaju £6.02, tad vinjsh saaka domaat un izdeva £1.02 pie kaa es atcereejos, ka iedevu £5, jo £10 banknotes man makaa nebija.
Taatad pirmiit Es nepieveersu uzmaniibu un nodevu telepaatiski zinju, tas nebija apzinaatais NLP, jo nebija ne acu skatiens, ne zhesti, ne vaardi. Tad kad saaku aizdomaaties, man likaas, ka kaut kas nav kaa vajag- tas vareetu buut NLP, jo ieskatiijos aciis un devu zhestus. Bet jautaajums- kaada vella peec vinjsh paarreekjinaaja pareizi- laikam par vaaju signaals, vai arii paarlieciibaa liku pasham paarreekjinaat, nu jau bez savas ietekmes.
Labi, domu speeks viennoziimiigi iemaisiijaas, bet pie kaadas funkcijas pieskaitaama pirmaa darbiiba un otraa, un kaadu darbiibu vajadzeeja veikt otrajaa reizee, lai izdotu taa kaa es veeleejos? Apspiezt briivo gribu?-laikam... Jaameegina izanalizeet pirmo funkciju un tad jaapadomaa par otro.
Secinaajums- jaaveic dazhi eksperimenti un tad jau atradiishu atbildi, vareetu buut, ka visu sachakareeja mana reekjinaashana, kuru parasti netaisu un biezhi sanaak sanjemt vairaak, bet jaa- visu dienu esmu zubriijies matemaatiku, jo driiz eksaamens un skaitlji automaatiski galvaa risinaas. Taatad jaaveic eksperimenti peec eksaamena, bet ieraksts noderees, lai neaizmirstu- visnotalj pozitiivi... ;)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?