zyto ([info]zyto) rakstīja,
@ 2012-04-25 21:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Snauds...
Peedeejaa pusgada laikaa esmu ljoti cilveeciskojies cik nu tas iespeejams, bet atshkjiriibaa no visaam ieprieksheejaam paarmainjaam mani nepamet apzinja, ka neesmu cilveeks garaa. Genialitaate izpauzhas arii cilveeciskajaa dziivee un jautaajumi no cilveekiem man liek aizdomaaties, ka ir lietas, kuru vieniigie sapraatiigie izskaidrojumi man ir jaasleepj, jo vinji nespees to apzinaaties. Iisteniibaa man ljoti labi ir sanaacis, nedomaaju, ka speeshu taadaa pakaapee sadziivoties ar apkaarteejo vidi, atkal, cik nu daudz sleepjot okulto pasauli. Bet man prieks, arii agresija un dusmas man ir samazinaajushaas liidz minimumam, bet tam man laikam jaapateicas NLP trenninjiem, caur kuriem esmu iemaaciijies saprast un pienjemt gan sevi, gan apkaarteejos taadus kaadi tie ir.
Esmu iesnaudies, bet ne aizmidzis, veelos veerst savu potenciaalu un speeku sevis taalaakai attiistiibai, tikai ik pa briidim nedod mieru metoshaas eenas, kas dod signaalu zemapzinjai, ka mana armija gaida riiciibu, visspilgtaak bija peedeejajaa shamaniskajaa meditaacijaa pirms paaris nedeeljaam- katram savas pakaapes infa un atslaabinaashanaas, bet man konkreetas zinjas no puses, kuru atstaaju gaidiit. Tai pat laikaa, ja shii ir mana pasaule, tad visu pilniibaa varu izmainiit un paarveidot ar savu gribasspeeku, tikai vajag panaakt attieciigo "mind bending" pakaapi, pie kaa man vajadzeetu kaartiigaak piestraadaat...
Visaa visumaa viss notiek pozitiivi un pakaapeniski, galvenais apzinaaties visu kas un kaa notiek. Kapeec?- tas jau mekleejams manii pashaa... :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?