zyto ([info]zyto) rakstīja,
@ 2012-01-01 08:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
New 2012 year
-Kaads ir nakamais gads?
-Pedejais!

Tas taa, bet vispaar ljoti labi sagaidiijaam abus Jaunos gadus, ieviesaas arii interesantas sarunas par laika joslaam, ja izdosies apstaadinaat to ko esmu aizsaacis, tad naakamajaa Jaungadaa vareetu pameginat realizet to domu. Jaa, pagaishais gads man bija liels parmainju gads gan cilveeciskajaa, gan paarcilveeciskajaa dziivee.
Parcilveeciskajaa- esmu uzduries daziem jaunatklajumiem, kurus kartiigaak papeetot vareshu radikali izmainit pasauli, dimensijas, butnes, da jeb ko! Absurdi? Es to jutu jau no bernibas, nelikaas pasham ticami to realizeet, bet tas bija mans celais mekjis, kuam nestaav liidzi neviens cits cilveeku merkjiitis pasaule, tas vienk izklausas nereali no cilveciskas puses, bet Es redzu atbildes, beidzot!
Cilveciskaja- esmu ticis pie miloshas sievietes un meitinjas, pats negribeeju ticeet, ka varu ari ta dzivot, bet izradas, ka aiz akmens un ledus muriem, naida un sapju makonjiem klusi guleja milestiba un pozitivisms lielaks nekaa jebkuaa cilveekaa, kuu esmu saticis. Un vinjai mistiskaa veidaa izdevaas tai piekljuut, man liekas, ka pagaishgad esmu pateicis vadus "Es Tevi milu" vaiaak, nekaa visaa savaa muuzhaa kopaa un secinaaju, ka nav svariigi ko tu pasaki, bet gan kaa tu pasaki. Ne vaardos ir noslepums, bet gan taja energija kuru nodod otram sakot vardus.
Un veel daudz citu dazhaadu paamainju, socialajaa Esmu aizgajis gandiiz no visaam gupaam, bet esmu iesaistiijies citaas, taa kaa apburtais loks, vienk visur paaraak zemi liimenji un agri vai veelu vinji tiek izsmelti un man tu vairs nav ko dariit, sazin kaa buus ar Fraternita un Lux obscura, bet tas taa, jo shogad man i paedzeetas lielas pamainjas un milziigi plaani, pie kuiem ljoti nopietni jaapiestaadaa, tieshaam veel nezinu, kaa lai paspeeju pa nepilnu gadu izdaiit, to kam vajadzeetu gadus 10, ko lai saka- Lai man veicaas!

P.S. Man vairs nav ne velmes ne laika atriebties, dusmoties, vai veel kaut kadas muljkjiibas,
tapeec novelu jums visiem cilveekiem, parcilveekiem un citiem radiijumiem Laimiigu Jauno 2012. gadu! ;)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]trusisz
2012-01-03 00:06 (saite)
apsveicu ar meitu un laimīgu jauno gadu tev arī

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zyto
2012-04-24 09:57 (saite)
Paldies! ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?