Roxolana Destiny -
Novembris 8., 2020
18:56

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Kaķi reaģējot uz piespiedu kopdzīvi ir aizdirsuši un piemīzuši visu pieejamo tikai ne savas diršamkastes - visādi zābaki un kurpes, dīvāna spilveni, ziemsvētku lampiņas uz palodzes viss viss vienās rundziņās. Un drīz viņiem pievienosies trešais dirsējs. Kā ar šito vispār var cīnīties (puslīdz humāniem līdzekļiem) ?!

(8 raksta | ir doma)

Comments
 
[User Picture]
From:[info]kisswithafist
Date:8. Novembris 2020 - 19:42
(Link)
Teorētiski ieviest vēl vairāk kastes un regulārāk tīrīt. Praktiski – neieviest kaķi (piemīzti zābaki ir iemesls, kāpēc man, visticamākais, vairs nekad netiks ieviests kaķis)
[User Picture]
From:[info]zvaigznjustari
Date:9. Novembris 2020 - 09:46
(Link)
jā, šis man vairākiem rados ir dīlbreikers, bet man nav īsti atkāpšanas ceļa, 2/3 no šiem ir mantojuma kustoņi
[User Picture]
From:[info]begemots
Date:8. Novembris 2020 - 20:05
(Link)
Katram sava teritorija, nodalīts ēdiens?
[User Picture]
From:[info]zvaigznjustari
Date:9. Novembris 2020 - 09:46
(Link)
check, check un tik un tā acting out
[User Picture]
From:[info]neraate
Date:8. Novembris 2020 - 20:47
(Link)
Vizīti pie daktera izslēgt veselības kaites, daudz kastes, novākt visu, kur iezīmēts, vēlams kupicu vietās atstāt kasti, ja kaķis neaprok, ļaut lai pastāv, ir dažādi līdzekļi lai neož cietušās vietas, ir kaķiem nomierinoši līdzekļi dažādos formātos, obligāti paskatīties kā viņiem palielināt teritoriju, kaut vai kastes ar caurumu lai var noslēpties, kaut kādas augstu rāpjamās vietas kur drošā vietā visu novērot
[User Picture]
From:[info]zvaigznjustari
Date:9. Novembris 2020 - 09:49
(Link)
par teritoriju šiem nebūtu ko sūdzēties, katram piešķirti 100 m2 = vairākas istabas ar iespējām slēpties, izloēties utt. bet meklē iespējas līst kopā un ņerrāties, postījumus gan katrs tikai savā mājas spārnā piekopj. ok, mēģinās vairākas kastes, spoži tīras un vet konsultāciju. Paldies!
[User Picture]
From:[info]neraate
Date:9. Novembris 2020 - 10:09
(Link)
ir tāds raidījums My cat from hell, par anxiety tur ir diezgan daudz. pa lielam - ir kaķi, kam jauna vide, jauni apstākļi, pat kaimiņu remonts rada stresu un ir, kas nomierinās, kārtīgi iezīmējot savu teritoriju, nagu asināšana noteiktās vietās, urinēšana, kupicu (neazikašātu) atstāšana viņus nomierina, tā ir droša vieta ar paša smaržu, var mēģināt skatīties kas notiek, ja to neapkasīto kaku neaizvāc, ir kam mazinās trauksme. ir arī tādi kontaktā spraužamie nomierinātāji kaķiem, nezinu kā tas štrunts saucas, PetCity vai DinoZoo jābūt. skrāpeli var ieviest, ja liekas dārga, var uztaisīt paši. un tās kaķu mājas uz kāta ir efektīvas tādēļ, ka kaķiem, kas iepriekš kopā nav dzīvojuši vieglāk citam citu ignorēt, ja nesapas, vai kopā sēdēt dažādos augstumos, ja sapas.
[User Picture]
From:[info]zvaigznjustari
Date:9. Novembris 2020 - 11:00
(Link)
Paldies, izpētīšu.
Powered by Sviesta Ciba