Zuzannas domas - Foršie cibiņi [entries|archive|friends|userinfo]
Zuzanna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Foršie cibiņi [8. Nov 2008|14:22]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, , ]

Sviesta Ciba ir ļaunums. Joks. Nu nē, vienkārši te raksta tik dažādi cilvēki, ka ir iespējams sekot līdzi dikti dažādām dzīvēm. Daži cilvēki raksta par to, ko es arī gribu izvēlēties, sasniegt, izdarīt, piedzīvot. Tas gan iedvesmo, gan arī satracina par ātru. Bija man plančiks par brīvprātīgo darbu, bet pasaules ekonomiskie apstākļi liek nedaudz pagaidīt, kad viss atkal nostāsies savās vietās. Tad es varēšu pamest Rīgu un aptuveni varēšu paredzēt, kur pēc gada es varēšu atgriezties. Tagad es nezinu, kāda būs Rīga un Latvija pēc gada. Nezinu, kāda tā būs 2010. gada pavasarī. Es bišķiņ baidos, lai gan tās jau tādas parastas bailes no nākotnes.
Tikai laiks vairs nespēlē manā labā - es kļūstu vecāka. Dīvaināka. Ar biezākiem "rāmjiem".
Linkir ko teikt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]unintended
Date:9. Novembris 2008 - 19:38
(Link)
es pashlaik esmu br.darbaa, un, sekojot liidzi zinjaam, izskataas, ka esmu izveeleejusies pareizi. bet nu maza nedroshiiba tomeer ir- kaa buus atgriezhoties. bet evs ir neaizmistams laiks, juutos kaa atkal universitaates laikos:)
From:[info]zuzanna
Date:10. Novembris 2008 - 10:34
(Link)
:) Tu esi Stambulā vai kādā citā pilsētā? Kaut kad arī skatījos turku uzņēmējorganizāciju mājas lapas un šur tur redzēju prezentācijas ar meitenēm lakatiņos un sapratu, ka Stambula maldina ar savu eiropeiskumu. Āzijas daļā ir praktizējoši musulmaņi un tur ir jāzin kaut kādi noteikumi, kas jāievēro.
[User Picture]
From:[info]unintended
Date:10. Novembris 2008 - 14:22
(Link)
esmu pilseetaa balikesir, kas atrodas 5-6 h attaalumaa no stambulas. pilseeta mazliet konservatiiva, bet es neteiktu, ka tas ir miits, ka turcija ir eiropiska valsts. es neko sliktu nevaru par turciju un turkiem teikt, man neviens neko neaizraada un neko neuzspiezh, es dziivoju taapaat kaa LV. vislabaakais veids, kaa uzzinaat to, ir pasham paarliecinaaties ;)
From:[info]zuzanna
Date:10. Novembris 2008 - 19:40
(Link)
Apskatījos kartē, kur tas ir. Wiki saka, ka tajā reģionā labi aug olīves. Nu tad lasīšu Tavu cibu, lai sekotu līdzi piedzīvojumiem Turcijā.

hackers counter system