Zuzannas domas - Skaļas pārdomas par tēmu, kurā vispār neorientējos [entries|archive|friends|userinfo]
Zuzanna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Skaļas pārdomas par tēmu, kurā vispār neorientējos [3. Mar 2010|18:16]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir ko teikt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]ld
Date:4. Marts 2010 - 11:17
(Link)
tie, kas pret poteem.

tajaa rakstaa ko es lasiiju, bija skaisti pateikt, ka VESELAM beernam vakciina neko nenodariis. protams ir blaknes, bet pieljaujamaas robezhaas. Ja reakcija ir izteiktaka, taatad shim beernam jau bijusi vaaja vieta tieshi shii slimiiba un saslimshana ar pashu viirusu buutu naaveejosha.

un tagad par Vaaciju. Vaacijaa visa veseliibas sisteema ir virziita uz to, lai cilveeki maksimaali ilgi buutu veseli. ljoti liels uzmaniiba pieveersta tieshi profilaksei un liidz ar to arii vakcineeshanai. Tu kaa vecaaks protams vari izveeleeties savu beernu nepoteet, bet tad Tev rakstiski jaadara zinaams savs leemums un kopsh taa briizha Tu uznjemies visu atbildiibu. Ja beerns tomeer saslimst ar to slimiibu, kas nav vakcineeta, vecaakiem visas pilniigi visas izmaksas jaasedz no savas kabatas. tai skaitaa arii kaveetais darbalaiks beerna kopshanai.

tagad poteeshanas kalendaariem.
Mans pirmais beerns ir saakts poteet Latvijaa. vieniiga pote, kas nesakrita ar vaacu kalendaaru bija tuberkulozes. bet ir piebilde, ja arii Vaacijaa potee tuberkulozi, ja beerni dzimushi Austrumeiropas vai citu aktiivo regjionu vecaakiem.

esmu izplatiijusi Vaacijas vakcineeshanas www lapu adrese un suutiijusi ciiniities aktiivaam mammaam savu beernu poteeshanas kalendaara kopijas. nu nav taa, ka visa pasaule tagad ir nozveereejusies izniicinaat vai izvaardzinaat mazo piena kunkuliiti, kas klusiiteem duss Tev rokaas. vajag saakt ar sevi - buut veselai mammai, lai dzimtu veseli beerni, kuri ar vakciinaam tiks pasargaati no smagaam infekcijas slimiibaam un viss buus skaisti!
From:[info]zuzanna
Date:4. Marts 2010 - 14:20
(Link)
Ļoti forši uzzināt par valsts praksi potešanas jautājumos Vācijā. Paldies, ka uzrakstīji!
Būt veselai mammai ir labs mērķis, bet ar iedzimtām slimībām simtprocentīgi izpildāms tas nav. Bet man prieks par visām, kuras strādā ar sevi un cenšas, un kurām neatliek laika īdēt. :)
[User Picture]
From:[info]ld
Date:4. Marts 2010 - 14:24
(Link)
es domaaju viss ir risinaams. vajag tikai struktureeti pieiet probleemai.

hackers counter system