Zuzannas domas - Skaļas pārdomas par tēmu, kurā vispār neorientējos [entries|archive|friends|userinfo]
Zuzanna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Skaļas pārdomas par tēmu, kurā vispār neorientējos [3. Mar 2010|18:16]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir ko teikt?

Comments:
From:[info]zazazelle
Date:4. Marts 2010 - 00:45
(Link)
nu come on, tak paskaties veeriigaak uz taam zinjaam! ko ar vinjaam tev grib pateikt? tvnetaa vispaar kaa zinja nr.1 un ar "if" apmaksaatu logo uz beernu sedzinjas, kas uzlikta uz tukshas beerna gultinjas malas - zashibis ilustraacija taadam rakstam. tipa beerns jau kapaa.
nekas, buus veel daudz taadu rakstu, kameer mums veel nav kaa amerikaa, kur ar likumu noteikti sodi - aptuveni 1000USD, vai arii kaa variants- atlaizh no darba, ja atsakies poteeties vai savus gjimenes locekljus...
to kaa berni ciesh no taam poteem, to tu zinjaas negaidi. tas viss staav veseliibas ministrijaas mapees top secret. sevishkji par taam poteem, kas aizliegtas EU labajaas valstiis, bet kuras pie mums ir pirmais ko saspricee. nost nemirst, bet imunitaate aiziet aarpraataa - uz visu muuzhu.
From:[info]zuzanna
Date:4. Marts 2010 - 09:08
(Link)
To rakstu ar tukšo gultiņu tikai tagad apskatīju. If laikam sponsorē vai nu rakstu vai sedziņu tīrīšanu? Man dažreiz patīk, ka es simbolus neuztveru - es redzētu to gultiņas bildi bez Tava komentāra, es nepadomātu, ka mesidžs ir - bērniņš jau beigts. Es padomātu - nav atļaujas Tvnetam nevienu sīcīša bildi publicēt. Bet If varbūt tūlīt ieblīzīs rakstu par nelaimes gadījumu apdrošināšanu - cik mazs ieguldījums un ka vēl deklarējot ienākumus, 25% no iemaksas var dabūt atpakaļ.
Nu ok, pieņemu, ka potes neļauj imūnsistēmai dabiski veidoties un nostiprināties, bet bez šīs mākslīgās iejaukšanās kā var pasargāt bērniņu no tiem agresīvajiem vīrusiem, kas ir visapkārt? Lai dzīvo inkubatorā līdz 5 gadu vecumam? Bet pilnīgi sterilā vidē arī imūnsistēma neattīstās.
Vobšem - man trūkst zināšanas medicīnā, lai te baigi diskutētu. Bet nu par obligātajām potēm un LV kā vakcīnu izmēģinājumlauciņu būs vēl jāpadomā.
[User Picture]
From:[info]ld
Date:4. Marts 2010 - 10:29
(Link)
kaadi murgi...
Mans viens beerns ir dzimis Latvijaa, arii poteets. Vaacijaa visas potes atzina par labaam esam.
From:[info]zazazelle
Date:4. Marts 2010 - 19:15
(Link)
man gan tuvi cilveeki gadiem ilgi ciinas, lai atguutu berniem veselibu pec potem, ko saspircee zirga devu uzreiz peec berninja piedzimshanas.
fishka nav potees kaa taadaas, citas potes ir vajadziigas, bet vienkarshi tajaa, ka vajag 7x paarliecinaaties, kas taa tieshi ir par poti, pirms ljaut to saspriceet, apzinaaties, ka nedrikst spriceet iekshaa mikrobus, ja taapt juutas slikti, un savus beernus nobriidinaat,ka skolaa bez vecaaku atljaujas nedriikst neko ljaut spriceet!!!
[User Picture]
From:[info]ld
Date:4. Marts 2010 - 21:42
(Link)
potee tikai veselus beernus. visur.
nupat februaarii maasai siikais piedyima. tur kaadas nekaadas probleeminjas bija, siikais liidy shim briidim nav poteets un nevis taapeec, ka maasa ir pret, bet taapeec, ka nav pilniigi vesels mazums veel.
[User Picture]
From:[info]ld
Date:4. Marts 2010 - 21:46
(Link)
vieniigais vaajais faktors visaa shajaa pasaakumaa ir gjimenes-beerna aarsts. gadaas arii zaabaki, kas neredz taalaak par savu degungalu, nejeedz paskatiities slimiibas veestulee (es gan Riigaa paziistu dakteri, kas no galvas zin kad kursh beerns ir poteets un kaadas naakoshaas potes buutu vajadziigas) un apjeegt likumsakariibas.

bet taapeec jau mammas ir mammas, lai atrastu labaako savam beernam!

hackers counter system