Zuzannas domas - [entries|archive|friends|userinfo]
Zuzanna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[22. Jul 2009|12:20]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, ]

Šodien man darbā iet jautrāk kā jebkad. Centra birojā nav elektrība, tāpēc telefons pāradresēts uz manu biroju. Tas vēl nekas. Bet bez elektrības arī serveris nestrādā un vismaz vienai akūti svarīgai programmai, precīzāk informācijai, ko tā glabā, man nav pieejas. Un tas ir tāds . Ā, nu un e-pasts arī neiet, bet tas drīzāk ir labi, jo tad arī var noignorēt visus tos daudzos dīvainos e-pastus. Kuri varbūt šodien ap 16:00 iebirs, kad elektrības padeve būs atjaunota.
Es tagad vēlos darbu, kuru var strādāt no jebkuras vietas un uz kurieni nevar pāradresēt telefonus. Un kur nenāk klienti, lai stāstītu, cik te viss ir dārgs.
Bet vakar sanāca maigs un garšīgs vistas gaļas-kabaču-puķkāpostu-burkānu-balto jāņogu tadžīns. Uz darbu paņēmu daļu līdzi.
Es esmu notievējusi tik ļoti, ka vecās drēbes uz manis izskatās kā uz pakarināmā. Bet man bail pirkt jaunas un mazākas, jo gan jau uz rudeni es atkal atjaunošu tauku rezerves un viss skaistums būs vējā. Būtu smieklīgi, ja nebūtu sāpīgi - man sāk durties kauli sānos, kad guļu uz sāniem. Bet gan jau tas man galvā.

[info]rasbainieks, kur var dabūt tadžīna garšvielas vai padalies pieredzē, ko Tu tur tādu brīnumainu ber klāt?
Linkir ko teikt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:22. Jūlijs 2009 - 14:15
(Link)
pie daces var dabūt klasisko komplektu - kumins, koriandrs, kurkuma, kanēļa standziņas, jēram fenhelis, mazie jiftīgie čili. man tagad mājās ir starro un vedjmas uzmaisītais brīnums no visa tā, kas viņiem no marokas atvedās, tāds pašmāju ras-el-hanout no svešiem raselhanutiem :)

btw, šodien kurbulēšu klāt tavu šujmašīnu. ceru, ka apakšējo diegu izdosies uztīt :)
From:[info]zuzanna
Date:22. Jūlijs 2009 - 14:35
(Link)
Dace pati jauc tās garšvielas vai arī viņa iepērk kaut kur gatavus maisījumus, hm?
Nu lai tad labi tā šujmašīna rūc :)
From:[info]zuzanna
Date:22. Jūlijs 2009 - 14:35
(Link)
Ja kas, varu nosūtīt šujmašīnas manuāli uz e-pastu :)
[User Picture]
From:[info]halina
Date:22. Jūlijs 2009 - 15:36
(Link)
Ahā :) Tagad zini gan kā tas ir... tas nav Tavā galvā, tie kauli patiešām sāp, gan guļot, gan tad, kad kāds ar arī savu kaulaino roku trāpa pa gurnu vai tādā garā :)

From:[info]zuzanna
Date:22. Jūlijs 2009 - 15:49
(Link)
Jā, tad jau labāk tomēr ir būt veselīgi apaļīgai. :)

hackers counter system