|
Marts 2., 2009
Comments:
vē, tādas vispār ar likumu aizliegt vajadzētu, tur taču no garneļu garšas vairs nekā nav, es pat nezinu, kur var likt, ja nu vienīgi jūras mošķu zupā. Ā, paellā vēl var.
| From: | zum |
Date: | 2. Marts 2009 - 11:18 |
---|
| | | (Link) |
|
Nu vo. Es paņemu, jo bija atlaides. Bet man liekas, viņas pāris gadus jau tupējušas mūžīgā sasalumā. Tiešām - nekādas garšas.
lai šitādām sīkām pārsaldētām garnelēm sadabūtu kaut kādu garšu, viņas ir jāatsaldē extremāli - t.i. - uzgāžot virsū nedaudz verdoša ūdens... tad viņas nezin kāpēc protās sagalbāt savu garšu.. ja tādas atsaldē dabiski, tad viņas patiešām ir gandrīz bez garšas...
| From: | zum |
Date: | 2. Marts 2009 - 11:23 |
---|
| | | (Link) |
|
Nu lūk, es viņas vēl tīšām atsaldēju lēnītiņām. Mūžu dzīvo, mūžu mācies.
nu te prosta ir tā, ka pie mums dabūt kvalitatīvus visus šitos jūru mošķus ir pagrūti un es iru gana izexperimentējusies, lai sadabūtu no šamiem pārsaldējumiem kaut ko daudz maz kvalitatīvu ārā.:)
es lieku lašu zupā vai dārzeņu-siera zupā. Moš žuljēnā vēl būtu ok? vai apcept sviestā+ķiplokos+dillēs?
žuljēnā, jā, arī; karoče, visur, kur karsts kā piedeva, nevis pamata garša; apcept sviestā/ ķiplokos/ dillēs labāk ar čaulām |
|
|
Sviesta Ciba |