Zum -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Marts 2., 2009


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:04

(45 raksta | ir doma)

Comments:


From:[info]dzeina
Date:2. Marts 2009 - 11:16
(Link)
vē, tādas vispār ar likumu aizliegt vajadzētu, tur taču no garneļu garšas vairs nekā nav, es pat nezinu, kur var likt, ja nu vienīgi jūras mošķu zupā. Ā, paellā vēl var.
[User Picture]
From:[info]zum
Date:2. Marts 2009 - 11:18
(Link)
Nu vo. Es paņemu, jo bija atlaides. Bet man liekas, viņas pāris gadus jau tupējušas mūžīgā sasalumā. Tiešām - nekādas garšas.
[User Picture]
From:[info]tante
Date:2. Marts 2009 - 11:22
(Link)
lai šitādām sīkām pārsaldētām garnelēm sadabūtu kaut kādu garšu, viņas ir jāatsaldē extremāli - t.i. - uzgāžot virsū nedaudz verdoša ūdens...
tad viņas nezin kāpēc protās sagalbāt savu garšu..
ja tādas atsaldē dabiski, tad viņas patiešām ir gandrīz bez garšas...
[User Picture]
From:[info]zum
Date:2. Marts 2009 - 11:23
(Link)
Nu lūk, es viņas vēl tīšām atsaldēju lēnītiņām. Mūžu dzīvo, mūžu mācies.
[User Picture]
From:[info]tante
Date:2. Marts 2009 - 11:43
(Link)
nu te prosta ir tā, ka pie mums dabūt kvalitatīvus visus šitos jūru mošķus ir pagrūti un es iru gana izexperimentējusies, lai sadabūtu no šamiem pārsaldējumiem kaut ko daudz maz kvalitatīvu ārā.:)
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:3. Marts 2009 - 14:51
(Link)
es lieku lašu zupā vai dārzeņu-siera zupā.
Moš žuljēnā vēl būtu ok? vai apcept sviestā+ķiplokos+dillēs?
From:[info]dzeina
Date:3. Marts 2009 - 14:53
(Link)
žuljēnā, jā, arī; karoče, visur, kur karsts kā piedeva, nevis pamata garša; apcept sviestā/ ķiplokos/ dillēs labāk ar čaulām

> Go to Top
Sviesta Ciba