Zum - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Marts 2., 2009


[info]tante11:22
lai šitādām sīkām pārsaldētām garnelēm sadabūtu kaut kādu garšu, viņas ir jāatsaldē extremāli - t.i. - uzgāžot virsū nedaudz verdoša ūdens...
tad viņas nezin kāpēc protās sagalbāt savu garšu..
ja tādas atsaldē dabiski, tad viņas patiešām ir gandrīz bez garšas...

Read Comments

Reply


No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba