|
Marts 2., 2009
Comments:
lai šitādām sīkām pārsaldētām garnelēm sadabūtu kaut kādu garšu, viņas ir jāatsaldē extremāli - t.i. - uzgāžot virsū nedaudz verdoša ūdens... tad viņas nezin kāpēc protās sagalbāt savu garšu.. ja tādas atsaldē dabiski, tad viņas patiešām ir gandrīz bez garšas...
| From: | zum |
Date: | 2. Marts 2009 - 11:23 |
---|
| | | (Link) |
|
Nu lūk, es viņas vēl tīšām atsaldēju lēnītiņām. Mūžu dzīvo, mūžu mācies.
nu te prosta ir tā, ka pie mums dabūt kvalitatīvus visus šitos jūru mošķus ir pagrūti un es iru gana izexperimentējusies, lai sadabūtu no šamiem pārsaldējumiem kaut ko daudz maz kvalitatīvu ārā.:) |
|
|
Sviesta Ciba |