Zum -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Jūlijs 25., 2007


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
08:44
Es saprotu vīriešus, viņu šaubas, nespēku un spēku un lieku sevi otrajā vietā, jo, ja vīrietis nav pirmajā vietā, tad viņš kļūst par bābu un vai man bāba vajadzīga. Es saprotu sievietes, viņu jūtīgumu, maigumu un nežēlību un atļaujos, beidzot, būt sieviete, jūtīga, maiga un nežēlīga.

(5 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]porcupine
Date:25. Jūlijs 2007 - 10:06
(Link)
Vai attiecības kāda olimpiāde, kam vajadzīgi vietu pakāpieni? Šo vietu dalījumu nekad neesmu sapratusi un nekad nesapratīšu.
[User Picture]
From:[info]krii
Date:25. Jūlijs 2007 - 10:14
(Link)
Njā, man arī kaut kā gribas piebalsot. Jo man ir svarīga sajūta, ka katrs no cilvēkiem ir savā, neaizstājamā, vietā, ka starp mums nav cīņas un līdzināšanās, ka man nav jādomā, vai es vairāk mīlu sevi vai viņu, jo manas mīlestības pietiek gan pašai, gan viņam, un viņa mīlestības pietiek man.
Bet varbūt Zum domāja ko pavisam citu, jo uzrakstītais vienmēr ir redzams greizajā spogulī.
[User Picture]
From:[info]porcupine
Date:25. Jūlijs 2007 - 10:30
(Link)
Es esmu jūtīga uz tekstiem no sērijas "vai man bāba vajadzīga" - te doma, liekas, nemaz nav pārprotama... Un jā, "ka starp mums nav cīņas un līdzināšanās" - tikai un vienīgi tā. Vai nemaz.
[User Picture]
From:[info]zum
Date:25. Jūlijs 2007 - 14:43
(Link)
Reizēm der pārkāpt pāri savam egoismam un nolikt sevi nevis pirmajā, nevis līdzvērtīgākajā, bet otrajā vietā, lai pakalusētu, padomātu un sajustu.
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:25. Jūlijs 2007 - 17:14
(Link)
Jā.

> Go to Top
Sviesta Ciba