Zum -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Aprīlis 21., 2005


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:08
Un vēl es gribu pateikt, ka es jau nedēļu vingroju. Jā! Iemesls nav sevišķi cēls un visiem izpaužams, bet, ja tu neielien biksēs, kas derēja pagājušosezon, tad šādai kaitinošai situācijai ir jādara gals. Dienā bija līdzīgi vingrojumi tiem, kas man citgad tīri labi palīdzēja. Protams, pagaidām nevaru izpildīt tik daudz, cik rekomendēts, bet liekot katru dienu, pa vienai reizei klāt, gan jau ies.
Tikai, kaut kādā mistiskā veidā ar augšminēto Dienas lapu man gadījās notīrīt logu. Bet tas nekas, kaut ko jau saprast joprojām var un 5 vingrinājumus no galvas jau arī var iemācīties.

(10 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]kuminjsh
Date:21. Aprīlis 2005 - 11:24
(Link)
Un es jau 3.nedēļu no rītiem rikšoju pa stadionu;))) Tādu pat iemeslu dēļ, tb neder pagājušā gada bikses! Un svari (majtas tādi!) uzbļāva, ka man esot tieši par 10 kg vairāk kā pagājšgad ap šito laiku...:(((
[User Picture]
From:[info]zum
Date:21. Aprīlis 2005 - 13:08
(Link)
Ei, es neesmu svarus vēl pavērojusi. Viņi man iebāzti dzīīīļi. Pag...
[User Picture]
From:[info]kuminjsh
Date:21. Aprīlis 2005 - 13:14
(Link)
Es jau ar biju nobāzusi, tad kārtoju māju... Tagad atkal nobāzu aiz teļļuka;)))
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:21. Aprīlis 2005 - 11:28
(Link)
Es esmu sporta zāles abonementu īpašniece.Nu es skrienu pa skrejceliņu un monitorā pētu, cik kalorijas ir sadedzinaatas.
Leju sviedrus, lēkāju pakaļ citiem un ceru uz brīnumu.
Ex... ;(
[User Picture]
From:[info]zum
Date:21. Aprīlis 2005 - 13:14
(Link)
Tev būs burvīgs, tvirts augums, pēc jaunākajām zinātniskajām tendencēm veidots :)
Man žēl naudu maksāt :( Un laiks, kamēr aizčāpo, kamēr atčāpo. Pie tam es taču diezgan daudz kustos, gan darbā, gan ar sīci. Kas būs, kad es iesēdīšu kādā kantorī...
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:21. Aprīlis 2005 - 13:33
(Link)
Nezinu kas būs, kas ne. Sāp kājas mežonīgi.
[User Picture]
From:[info]pepija
Date:21. Aprīlis 2005 - 12:37
(Link)
...bet es...es ieeju džinsu bodē un paprasu bikses tādiem resniem cilvjiem kā es..un, lūdzu, ar parasto jostasvietu..un dabonu un esmu ārkārt apmierināta :)))
[User Picture]
From:[info]zum
Date:21. Aprīlis 2005 - 13:16
(Link)
Man ir pāris džinsi, kas vēl der (vīriešu!) un tikpat daudz, kas neder. Bet padoties gan nevajag, ja nevar pagriezt procesu pretējā virzienā, tad vismaz jāmēģina apturēt.
[User Picture]
From:[info]pepija
Date:21. Aprīlis 2005 - 14:05
(Link)
protams, Tev taisnība...ja kaut kas ļoti traucē, no tā jāmēģina atbrīvoties...es slinkoju tāpēc, ka pēdējos 8 gadus svarā nemainos, kat arī kritiski vērtējot, nedaudz vajadzētu :))
[User Picture]
From:[info]kiskinja
Date:21. Aprīlis 2005 - 13:33
(Link)
Kopsh nokusa sniegs, braucu ar velo katru dienu liidz darbam un atpakalj, pa celjam pabraukaajoties trasee:) Naakammeenes man ir iespeeja leetaak apmekleet peldbaseinu, ko arii dariishu un veselu nedeelju par briivu izmantoshu izdeviibu sportot sporta klubaa:) Njemot veeraa, ka jau gadiem neesmu neko dariijusi lietas labaa, beidzot sanjeemos un nostaadiiju meerkji shovasar izskatiities labi, sevishkji taapeec, ka jaaiet uz vienaam kaazaam, vasaraa jaaiet uz skolas salidojumu un buutu greeks slikti izskatiities:) Turamies!:)

> Go to Top
Sviesta Ciba