(no subject)
Dec. 24th, 2016 | 11:54 am
From:: zin
manar receptēm ir sarežģīti, jo parasti tiek likts klāt pa druskai viss, kas atrodas pa perimetru (piem sojas mērce, vai random garšvuelas, vai sinepes- pavisammazliet)
bet pamatā lieku sautēties kāpostus, ja tie īpaši skābi, pirms tampaskalojot, kāpostu vidū, augšā, izveidoju bedrīti, kurā ieberu apm ēdk grūbas vai miežu putraimus, kas pa rokai, apsedzu ar speķādu, pielieku lauru lapas un visko taml, un sautēju kādu stundu, pieskatot, lai mazliet ūdens būtu. nemaisa.
kad faktiski gatavi, pielieku saceptu speķi ar sīpoliem, ķiploku, karsētu tomātu mērci, sojas nērci, vorchesteru, visukocitu. ja vajag skābāku, citronu vai etiķi, ja saldāku, cukuru.
kārtīgi samaisu, pasautēju vēl mazliet un gatavs.
bet pamatā lieku sautēties kāpostus, ja tie īpaši skābi, pirms tampaskalojot, kāpostu vidū, augšā, izveidoju bedrīti, kurā ieberu apm ēdk grūbas vai miežu putraimus, kas pa rokai, apsedzu ar speķādu, pielieku lauru lapas un visko taml, un sautēju kādu stundu, pieskatot, lai mazliet ūdens būtu. nemaisa.
kad faktiski gatavi, pielieku saceptu speķi ar sīpoliem, ķiploku, karsētu tomātu mērci, sojas nērci, vorchesteru, visukocitu. ja vajag skābāku, citronu vai etiķi, ja saldāku, cukuru.
kārtīgi samaisu, pasautēju vēl mazliet un gatavs.