āboli #1 2016
Sep. 4th, 2016 | 06:35 pm
From:: zin
neticamos tempos izspiedām 100 l sulas vīnam
ābolu
kādas 6 stundās or so
tiesa, šoreiz bija 3-ais palīgs- ābolu mazgātājs un bija ļoti skaisti āboli, ar maz bojājumiem.
bik tulznas uz rokas ir enīvej :)
pielikām 2 veidu raugus: 1 paciņu vinoferm- bioferm killer uz 40 l un pa paciņai lalvin 71b-1122 (ar beigušos termiņu) uz katriem 20 l
cukuru tip liksim rīt. vai parīt, vai aizparīt...
ābolu
kādas 6 stundās or so
tiesa, šoreiz bija 3-ais palīgs- ābolu mazgātājs un bija ļoti skaisti āboli, ar maz bojājumiem.
bik tulznas uz rokas ir enīvej :)
pielikām 2 veidu raugus: 1 paciņu vinoferm- bioferm killer uz 40 l un pa paciņai lalvin 71b-1122 (ar beigušos termiņu) uz katriem 20 l
cukuru tip liksim rīt. vai parīt, vai aizparīt...