zin

(no subject)

Aug. 12th, 2015 | 03:48 pm
From:: zin

kossi. ar tādu apaļu o (okeāna o) =paldies ungāriski.
sviests.
pagarš apraksts. ceļš uz gaisa balonu eiropas čempi Ungārijā.

ceļā devos ar vienīgās šogad lv pārstāvošās balonu komandas mašīnu.
izbraucām 6os sestdienas rītā un pēc visu savākšanas tusiņa devāmies ceļā. braucām līdz pusnaktij un ienakšņojām random ceļmalas viesnīcā Polijā, kur pa 50 eur ekvivalentu dabūjām diezgan stilīgus apartamantus 5 cilvēkiem (ok. 4-iem. viens gulēja segu midziņā uz grīdas).
atkal ceļā, atkal 6os, apbraucot diezgan lielus barus ar svētceļniekiem (pa ceļam kāreiz lasīju "opium dlja naroda", hehe). iepusdienojām Slovākijā ar skatu. smuki. ja nebūtu gribējusi tradicionālās kartupeļu klimpiņas (kuras diemz nebija tā labāka izvēle), gan jau būtu bijis vēl labāk. toties tur bija vinea- limonāde ar vīna garšu, par kuru fanoju kopš 1999.g. (izklausās veci). pilnai laimei pēcāk iegādājos arī fernetu un toniku. rum Tuzemskij benzīntankā neatradās.
sacensību vietā ieradāmies īsi pirms 6iem svētdienas vakarā. dalībnieku reģistrācija līdz 6. pilots piereģistrējās, bet oficiāļus (mani) nevienam nebija intereses apstrādāt. tik vien pateica, lai eju uz viesnīcu un esmu atpaļ 4os no rīta. Debrecenā esmu 1-o reizi. svētdienas vakars. visi veikali ciet. ne mūs baro (kas tika solīts), ne pat ūdentiņu var dabūt. neviens neko nezina. viesnīcā izrādās, ka uz istabiņu = tikai 1 atslēga, ar kuru mana istabas biedrene ir kkur aizgājusi. pēc nelielas pierunāšanas recepcijas beibe atzīstas, ka apsargs varot mani ielaist ar masterkey. stāvu, gaidu viņu kādas 15min.
šajā brīdī par visu šo tusiņu uzbāca riktīgs besis.
viesnīca (faktiski tās ir kojas, bet tādas augstāka gala) bez kondicioniera. ar vidējo gaisa temp. +37 un logiem pa visu sienu. (jāpiemin, ka līdz šim aukstākais ir bijis + 24. agri no rīta.) protams, ka istabas logi ir vaļā un aizskari atvilkti..

Link | view all comments


Reply

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.