zin

Rabarberu vīns, pirmā pārliešana (1 #2)

Aug. 15th, 2011 | 12:48 am
From:: zin

Lielākajā (20L) vīna pudelē rūgšana notika ļoti lēni, mazākajā (10) tā šķita esam apstājusies pavisam.
Tādēļ vīnu pārlējām un uz 30L pievienojām vēl 2.6kg cukura, izšķīdinātus 3L ūdens.
Šķiet, vīns būs jātaisa visai salds, lai pārsistu rabarberu skābumu. bet varētu būt labs.
Iespējams, ka kopumā piegāzām mazuliet par daudz ūdens, kopējā garša varētu būt bijusi stiprāka.
Apsveru ideju pievienot mazliet dzelteno rozīņu.
Ir doma citu gadu izmantot tikai rabarberus ar sarkano mizu, lai iegūtu intensīvāku krāsu. Un vispār kaut kādus saldās šķirnes rabarberus derētu atrast (tādi tak ir, ne?)

līdz pieneņu eksperimentam šovakar roķeles nedastiepās.
Tags:

Link | view all comments


Reply

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.