pīlādžu vīns 2012., 8. (last) take; aronijas 2013 II
Sep. 1st, 2013 | 09:31 pm
From:: zin
komēs šodien darījām:
ir iepudeļots pagājušā gada pīlādžu vīns
25 pudeles sausā, 26 pussausā un 27 ejnusazinkāds būs, var būt pat dzirkstošais.
var būt dzirkstošajam ir pielikta klāt pa ēdamkarotei cukura uz litru. (4 cukurus aizstāju ar medu).
Un tad domājām, kā nez lai apzīmē sausos un saldos vīnus. jo sākas tie ar vienu burtiņu, beidzas ar vienu burtiņu, un otrais burtiņš arī jamiem ir tāds pats (vārdā).
bija ideja par binārā koda izmantošanu, tip 00 vissausākais 11 vissaldākais, un kombinācijas pa vidu. Finālā nolēmām izmantot + un - sistēmu: -- = vissausākais ++ = vissaldākais, -+ = pussauss.
Ir nokāsts un uz raudzēšanas pudeli pārvietots aroniju vīns, kams nedēļu dzīvoja ar ķeskām un ticis apmaisīts katru dienu, ja kāds to ir atcerējies.
uz aci sanāca viegli pāri 10 litriem.
ir iepudeļots pagājušā gada pīlādžu vīns
25 pudeles sausā, 26 pussausā un 27 ejnusazinkāds būs, var būt pat dzirkstošais.
var būt dzirkstošajam ir pielikta klāt pa ēdamkarotei cukura uz litru. (4 cukurus aizstāju ar medu).
Un tad domājām, kā nez lai apzīmē sausos un saldos vīnus. jo sākas tie ar vienu burtiņu, beidzas ar vienu burtiņu, un otrais burtiņš arī jamiem ir tāds pats (vārdā).
bija ideja par binārā koda izmantošanu, tip 00 vissausākais 11 vissaldākais, un kombinācijas pa vidu. Finālā nolēmām izmantot + un - sistēmu: -- = vissausākais ++ = vissaldākais, -+ = pussauss.
Ir nokāsts un uz raudzēšanas pudeli pārvietots aroniju vīns, kams nedēļu dzīvoja ar ķeskām un ticis apmaisīts katru dienu, ja kāds to ir atcerējies.
uz aci sanāca viegli pāri 10 litriem.