pīlādžu vīns 2 #7
May. 12th, 2013 | 11:35 pm
From:: zin
viena no raudzējamām pudelēm sāk palikt lēnāka, līdz ar to ir pienācis laiks pievienot vēl cukuru.
Gan nogaršošana, gan šķidruma blīvuma mērīšana parādīja, ka viss līdzšinējais cukurs ir jau gandrīz izrūdzis.
šī būs pēdējā (ļoti iespējams ka) cukura pievienošanas reize.
vīnu nepārlējām, tikai pielējām sīrupu.
pēc nelielām domstarpībām un individuāliem aprēķiniem, nolēmām gluži vienkārši pievienot katriem 20 litriem vīna 1 kg cukura. (visi 3 kg tika izšķīdināti iekš 2 l ūdens).
Gan nogaršošana, gan šķidruma blīvuma mērīšana parādīja, ka viss līdzšinējais cukurs ir jau gandrīz izrūdzis.
šī būs pēdējā (ļoti iespējams ka) cukura pievienošanas reize.
vīnu nepārlējām, tikai pielējām sīrupu.
pēc nelielām domstarpībām un individuāliem aprēķiniem, nolēmām gluži vienkārši pievienot katriem 20 litriem vīna 1 kg cukura. (visi 3 kg tika izšķīdināti iekš 2 l ūdens).