zin

ko es šodien ēdu

Apr. 21st, 2013 | 06:01 pm
From:: zin

par cik neko sakarīgāku tā arī nesadomāju un pavasara Rīgas restorānu nedēļas piedāvājumi arī ne tā ka ar visām savām sastāvdaļām uzrunāja, bet mana pirmā un otrā izvēle (attiecīgi muklājs un priedaine) svētdienās vienkārši nestrādā, aizgājām mēs uz Olive oil (cik saportu, agrāk bija Trattoria del Popolo).
nu tā.. kā [info]lich izteicās- augstākas klases zemāks gals. slikti nebija, bet tā ka baisi labi arī nē.
sīkāk taps vēlāk, kad būs brīdis piesēsties un aprakstīt.
vispār mok vajadzēja iet uz avalonu un ņemt 2x nedēļas superpiedāvājumu, bet kaut kā bija bail, ka tā vieta būs bik par stīvu..

Link | view all comments


Reply

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.