zille ([info]zille) rakstīja,
@ 2016-05-31 07:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mazais ir precīzs kā pulkstenis - lai arī pirmais bērniņš, tomēr, kā pēc plāna, tieši maija pēdējā nedēļā esmu sākusi just viņas/viņa kustības. To nevar izstāstīt. Jo mums ierastais pieskāriens ādai tas arī gluži nav. Visu vēl neparastāku dara apziņa, ka vēl šo bērniņu neesam redzējuši, līdz ar to arī pieskārienu autoru vizualizēt nevaru, kā citkārt. Laikam ļoti gribēju, lai A. arī izbauda šo prieku, bet mazais gluži vienkārši viņam nedodas rokā. Un vēl jau arī par mazu, iespējams, ka turot A. lielo milža ķepu uz punča, tāpat neko nejustu vēl. Katrā ziņā mēs dalāmies ar siltumu un mīlestību, un grūtniecības pirmo mēnešu trakums šķiet ir aiz muguras. Ceru, ka pēdējie nebūs tikpat traki. Pēc divām nedēļām mēs zināsim, kas lācītim vēderā (:

Esam pieteikušies un pēc dažām nedēļām būsim jau precējušies - pašu lēmums, būs mums visiem vienāds uzvārds :) pagaidām to īsti neviens nezina, izņemot dažus tuvākos draugus un ģimenes locekļus. Vispār esmu nolēmusi pārējiem neteikt, ņemot vērā, cik publiska persona pēdējā laikā tomēr esmu. Priecē apziņa, ka būsim sieva un vīrs -tieši tādā emocionālā līmenī. Ar viņu, kaut līdz pasaules malai...


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]liizhj
2017-12-23 12:53 (saite)
Kā jums tagad iet? Ieraudzīju Tevi savā draugu lentē un atcerējos, ka savulaik dikti sekoju un jutu līdzi. Pusotru gadu nekas nav rakstīts (absolūti saprotams), tāpēc urda interese.

(Atbildēt uz šo)


[info]zille
2017-12-28 14:39 (saite)
Mums viss ir kārtībā. Mazajam nu jau gads. Rakstīt gan neko nav laika, tā nu jau sen te klusums. Esmu laimīga, lai gan joprojām ir uz kurieni tiekties.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?