das narrenschiff ([info]skaudri) rakstīja,
ne jau apbērnosies, vienkārši, jo mazāk par to runās un redzēs, jo labāk un veselīgāk, nevajag traumēt 'normālo' cilvēku psihi.

jā, pasaule ir pārapdzīvota un šajā ziņā mani patiesībā ne visai uztrauc izvirtušie rietumi, drīzāk kaut kādi kolektīvie etnosa (latviešu) izdzīvošanas un pieķeršanās mehānismi arī liek uzstāties pret lgbt - ja nebūtu šī kolektīvās izdzīvošanas griba, tad nebūtu arī šo komentāru. un runa ne jau tikai par manām pretenzijām, runa ir par varas institūta pretenzijām uz visu ko un kā cilvēki dara, ja jau mēs priekšgalā esam izvirzījuši valsti kā regulātoru, (implicīti pieļaujot, ka cilvēku vairākums tomēr ir nesaprātīgs un impulsīvs zvēru bars, kurus nepārtraukti ar stekiem jāiedzen kaut cik pieņemamas civilizētības un sistemātiskas produktivitātes aplokos) tad tas ir tikai normāli un pat vēlami, lai ar konvenciju noteiktām augstākām instancēm būtu pretenzijas uz teorētiski jebko, ko mēs, zemākie, darām. Irānā, piemēram, mullām ir ļoti liela teikšana "gultas lietās" .
un tālāk tev atkal ir norāde uz mani, ad persona, nevis uz teikto, svarīgs neesmu es pats, bet gan ideja un princips. jo bez gudrās diršanas vispār neviens pēc tam neietu cirst. kā var normāli pacirst, ja visu laiku gribās dirst.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?