+++ ([info]zefiirs) rakstīja,
@ 2010-12-19 00:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
beidzot izgulejos, pa dienu aizzurkojam lidz essen , iecekot lolkakim zabisus, neko neatradam, ari glutena miltus nedabuju, toties beidzot nopirku istas krasas acu enas, kuras kadu laicinu jau mekleju.
ka iznacam no stacijas, ta uzreiz var redzet kas par laiku, pilnas ielas ar davanu mekletajiem, tirgus budinam, desas smore uz nebedu, karstvins uz katra stura, redzeju kafejnicu, kur to dzera no smiekligam zabaku formas kruzitem.

gajam caur to burzmu un peksni dzirdu to dziedataju, kurs man loti patik, bet nekad nevaru atceretiesk sauc, ar tadu specifisku balsi, apstajamies, skatamies, izradas , ka uz ielas viens vienkarsa izskata melnais ar gitaru dzied, aaaa, vinam bija, liekas, skaistaka balss ko esmu dzirdejusi kadam, man pat asaras saskreja acis, tik loti loti. pecak gribeju noiet garam velreiz, bet neatradu vairs.

braucot majas vilciena bija kontrole, izkapam pieturu(2min) pirms musejas, pusstunda bija jasalst kaut kada miesta uz perona, toties atbraukusi izcepam katrs pa gigantiskai picai, jesssssss


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?