+++ ([info]zefiirs) rakstīja,
@ 2010-08-20 04:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
man pedeja laika par milako vakaru pavadisanas veidu kluvusi aizbrauksana uz krogu vieniti, lai palasitu gramatu, un man tiesam patik, ar sevi un gramatu ir tik interesanti.
sodien piecelos velu, lasiju, visu dienu lija, ap pieciem izdomaju aizbraukt lidz rafam nopirkt ko edamu, uzvilku lietus jaku, zekubikses un mugursomu un braucu, izliju pilnigi un galigi, bet saelpojos svaigu gaisu, un atpakalcela, braucot pa celtniecibas ielu ozolniekos, pie vecmammas gandriz-kaiminu majas vartinos staveja virietis(laikam alfreds) uz vienritena, it ka gatavotos braukt!!! lietus laika!!
vakara , par laimi, pierima viss, aizbraucu uz baleriju, bet soreiz speleju kartis un senu domino(mana jauna milaka spele), un atpakal braucu pilniga un galiga tumsa(sveiciens jelgavas pasvaldibai), un strazdu ielas krustojuma , redzu jau pa gabalu, kaut kadas mistiskas sarkanas lampinas deg simetriski uz abam pusem no luksaforiem, es jau domaju, ka kaut kas ne no sis planetas, bet beigas izradas, ka gajeju poga, skersoju krustojumu, mirgo oranzs, man telefona skan tehno un prieksa stav kakis, kuram acis ritmiski atspid tas gaismas, normals tehnokakis bija man cela


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]psiho_analitike
2010-08-20 05:05 (saite)
a kas tā balerija tāda? visi to piemin, kas vien jelgavā bijuši. es tur nedzīvoju, bet man interesē - kur tas ir un kas tas ir. kkas jauns? :O

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zefiirs
2010-08-20 05:18 (saite)
no pavasara, kkads barciks, nekas ipass, bet jelgava jau izvele ari nav ipasa, tapec lai iedzertu alu vai nedaudz pasocializetos, der.
http://mcbalerija.wordpress.com/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?