zdv ([info]zdv) rakstīja,
@ 2003-09-29 22:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:tired
Mūzika:dunoņa ausīs

Noguris suņuks!
Šodien esmu nogurusi kā suņuks . . . scenārija lekcijas 5h + visādi kino gabali jāskatās . . . viens no mūsu džekiem baigi labo fimu uztaisījis - ielauzos scenāriju rakstīšanas programmā un uztaisīju vienu darbiņu - Jim diez vai patiks . . . tik tipisks LA zēns, bet vismaz viņa lekcijās mums iet jautri! Sāku domāt, ka ziemas brīvdienās Latvijā nebūs nekāda atpūta, jaizmanto mirkli, kad studija tukša un kaut kas jāsataisa! Ceturdien un piektdien montāža - oh, boy . . . pie pasniedzēja, kurš brīvos mirkļos lidinās ar savu lidmašīnīti kopā ar savu co-pilot bijušo modeli . . . par šito šodien bija pamatīgs ierēciens pusdienslaikā :) Kitchen duty 7:30 am mani vienkārši nogalina tā visu nedēļu - damn it!



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mrvulfs
2003-09-30 09:47 (saite)
ko nozīmē "scenāriju rakstīšanas programma"? vislabāk būtu, ja tu izvēlētos sižetu, personas, tipāžu aprakstu un mūvija veidu - tipa šausmene vai nelaimīgas mīlas gabals; nospiestu "enter" un scenārijs gatavs..ko tu mazliet papildinātu ar personības diskrēto šarmu un atmiņām no kičena djūtismiem:))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zdv
2003-09-30 13:41 (saite)
Viss pamats jau notiek manā galvā, programma tikai atvieglina rakstīšanas procesu, lai nav 100 reižu jāraksta EXT.; INT.; V.O. utml . . . par darbu virtuvē negribu runāt - nu citi cilvēki ir absolūti nesaimnieciski un nepraktiski . . . esmu lielisks paraugs tam!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mrvulfs
2003-09-30 14:29 (saite)
čaklā zdv:))) kā tāda īsta kaucmindes meitene:))
knipelē scenārijus un tīri slauka:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zdv
2003-09-30 18:30 (saite)
Well par to tīro slaucīšanu - nu jebkuram ir skaidrs mani ieraugot virtuvē, ka bieži es tur neuzturos :PPP

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?