zdv ([info]zdv) rakstīja,
@ 2007-02-28 19:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:hyper
Mūzika:The show must go on by Queen

Skarbais džeks
Šodien atskan telefona zvans, Agnese (a la sekretāre) paceļ, klausulē vīrieša balss: "Bļeģ aizvāc to mašīnu!". Nomet klausuli.
Agnese tāda manāmi apmulsusi iet pie v.v. pa ceļam visam pārējam "stafam" šito izstāsta, intriga radīta. Pēc mirkļa, kad atrasts v.v., kurš pīpo uz pīpotāju balkona visiem pārējiem jau kļuvis skaidrs, ka kaut kāds tips nevar izbraukt savu vāģi no pagalma, jo v.v. mašīna it kā traucē. v.v. velk savu praķīti un iet lejā. Tikmēr viss AV kolektīvs ieņem labākās vietas pie logiem un uz balkona sētas pusē. Lejā stāv tips krāsainā ādas jakā, a la DUCATI aizsargpraķis moto braucējiem, ik pa brīdim šis tips pabaksta ar kāju v.v. mašīnas riepas. Māris tikām pīpejot no balkona sauc (tā lai var dzirdēt lejā sēta): "Valter, kur ir mana beisbola nūja!" Tikmēr v.v. ir ticis līdz savai mašīnai.
Tips: "Ko Tu te vispār turi savu mašīnu šajā sētā?" Šoreiz bez "bļeģ" iespējams dzirdējis tekstu par beisbola nūju.
v.v.: "Un ko Jūs te turat savu mašīnu?"
Tips: "Es te dzīvoju."
v.v.: " Nu, re, tad jau esam kaimiņi."
Fonā sarunas no mājas bēniņu logiem un balkona, gana skaļi, lai tips un v.v. visu dzirdētu, kaut kas par valodas-matam specifiku utml.
Tikmēr tips fiksi iekāpj savā autiņā un v.v. piebrauc tuvāk pie mājas sienas savējo.
Tips riepām kaucot izbrauc ārā no pagalma. Jautrības beigušās, visi atgriežas pie darbiem.

Vēlāk, mazais draudziņ, pastāstīšu par centra namu pārvaldi, aizsalušiem stāvvadiem un nelikumīgiem intīmklubiem, kuru nosaukumi ir, piemēram, “Masāžas salons un veselīga pārtika” lol.



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?