zdv ([info]zdv) rakstīja,
@ 2005-08-08 16:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:in love
Mūzika:None

Dekadence . . .
Katraa vietaa, kur biezhi atgriezies ir jaameklee kas jauns - shie ir mani dekadences mekleejumi Rimini ielaas, pretiimnakosho sejaas, vegasas nakdziivee - baaros, milziigajos klubos ar n-tajiem djs un back-ground singers, striptiizklubos un m.... maajaas. Shis ir mans kaarteeais iedvesmas laiks.
Veel pirms studnas es gozeejos geju pludmalee, ne jau taapeec, ka mani tas interesee, bet taapeec, ka tur ir kluss un tukshs saliidzinot ar paareejaam pludmaleem. Lasu par brand management un advertising, shoot me, ja taa ir zinaatne vai kaut kas taads, kas veicina domaashanu - nope, tas tikai veicina truluma izpleshanos visos tajos nsotuuros, kuri tevii veel domaa. Klusiibaa domaaju par visaam labajaam graamataam, kuras atstaaju Riigas dziivoklii, saldajaa man ir pakjertas liidzi paaris kamii un murakami graamatas, bet pirms tam ir jaaizstrebj zinaams daudzums skaabputras, lai uzrakstiitu savu magjistra darbu par to kaa un kur taisiit un veelreiz taisiit . . . un veelreiz taisiit naudu . . . the hell with it pienaaks laiks, kad arii tas vairs nebuus svariigi, jo galu galaa, pati abjautiishu jau teoreetiski zinaamo - tas viss ir nieciiba, jo nav nekaa taada virs zemes un zem zemes, kas buutu svariigaaks par milestiibu, Dievu un isteno atzinju.
Veel peec stundas es ienirshu DVD paradiizes plauktos, lai vakaraa skatiitos kino un dzertu ar miiljoto viirieti absintu, peec kaarteejaa vakara baaros, klubos un citaas dekadences mekleejumu vietaas.
Dekadence, atsleegas vaards shajaas paaris nedeeljas it visur, gan te, gan tur, kur peec paaris dienaam mees visi buusim - nogurushi no veeja, kas buzhina muusu matus un daudzajaam mashiinaam, kuraam nesamies garaam, atraaki, bet daudz neaizsargaataaki. Shobriid citas realitaates manaa dziivee ir izzudushas no shiis telpas.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?