zdv ([info]zdv) rakstīja,
@ 2004-09-29 18:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:awake
Mūzika:Afro-left by Leftfield

.....
Sapnī es skrēju lejup pa ielu , es skrēju satikt Aijonu - tas bija tikai sapnis, bet man tā ir realitāte, jo kas gan es būtu bez savas nerealitātes? Vai Tu esi viņas prototips? Nē, bet . . . es šobrīd meklēju filmas – mīļās, jūs esat gandrīz manās ķepās.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mxz
2004-10-26 11:14 (saite)
labi, pastāsti par to EFC dānijā.
man ir doma braukt, kad savāksies līdzekļi.
principā jau tikai tapēc, lai tiktu pie the tools, the people and the enviroment, lai uztaisītu sakarīgu reel priekš normālas skolas, jo
esot šeit nav īsti laika, jo jāpelna iztika. fuckerty fuck.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zdv
2004-10-26 12:34 (saite)
Ir tā, ka mēs bijām pēdējais 'haļavas' gads, tagad pateicoties tam, ka esam ES biedri - mums arī ir jāmaksā pilna takse. Stīpas vairs nedod, ja izturi abus konkursus. Any way, uz kontaktiem vari tur necerēt, bet ar kloķiem gan var iemācīties darboties. Es ieteiktu labāk tad jau braukt uz UK tur sanāk gadā tā pati cena un vēl Londona - tur gan ir kontakti. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mxz
2004-10-26 12:43 (saite)
nu tā, lai tiktu UK kinoskolā ir vajadzīgs uber impressive reel portfolio. lai to uztaisītu,
vajag daudz naudas (camera, lights, sound, equipment, glidecams, whatnot) un kaudzi brīva laika (a jāpelna iztika vaitad nav?) - therefore es nevaru uzreiz stāties UK, jo mani vienkārši atšūs - sak, uztaisi kautko sakarīgu un tad nāc. tapēc vajag ESF, vismaz 8 mēneši laika kautko sataisīt, vide pareiza un apkārtējie cilvēki arī pareizi. whatcha think?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zdv
2004-10-26 13:54 (saite)
Go for it . . . tikai sagatavojies, ka viss ekipējums tur ir arī kārtīgi 'nojāts' padomā jau 10 gadu kā bars neprofesionāļu ālējas ar to, bet kā mēs mācamies no Rodrigeziem un citiem (kuri gan patiesībā taisa galīgu šitu, manuprāt) pirmo filmu var arī salipināt kopā savas mājas pagrabā - yeah right who looks stupid here now! BTW mēs arī te tagad niekojamies ar kloķiem pagaidām gan pa naktīm un pa kluso, kad studijā visas gaismas ir out un nav jābūt darbā, lai taisītu naudu tehnikas iegādei, ceļojumiem, šmotkām un citiem štruntiem - mēs tik turpinām mācīties. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mxz
2004-10-26 14:02 (saite)
kāds ekipējums tur vispār ir?
tikai mazie lētie digitālie? kāds 16/35mm? (dreaming here)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zdv
2004-10-26 16:30 (saite)
mm - forget about it . . . ar tiem btw neviens neļauj niekoties arī garo gadu kino skolās - baigo piķi maksā attīstīšana. Tur ir DVCAM (pamatīgi lietotas :P), Betas arī nav nerunājot par DigiBetu. Tur ir viss iesācējiem, kādi jūs visi tur arī būsiet - as always. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mxz
2004-10-26 16:44 (saite)
njā, es gribu mācīties tieši ar 16/35mm apieties, jomajo, DVCAM is for suckers.
anyway nav jau gluži tā - bildes cinematic beauty nosaka nevis tas, kāds formāts tiek
izmantots, bet gan lēca. ja ir laba optika, tad var dabūt tik film-like bildi, ka būs
jāpiepūlās, lai saprastu, ka tas nav DV. bet gan jau tā arī tur nav. nu, tad kas tur vispār ir
LABS? un kādas ir alternatīvas, ja normāla filmskola UK nespīd pagaidām?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zdv
2004-10-26 16:53 (saite)
Ir tā, ka runājot par optiku pastāv tāda fiška kā mm konverteri, kurus liek uz DVCM, Betām etc. ;) so bile ir ģeniāla lapa - depth of field etc. . . . vēl ir tādas lietas kā After Effects un Combustion, kurās gan jāmāk strādāt, bet ja iemācās, tad var darīt brīnumlietas ar bildi un skaņu. Any way, es tur iemācījos montēt un uzrakstīju pirmo pilnmetrāžas scenāriju + team work bija ģeniāls, jo man bija labas komandas - daudz kas ir atkarīgs no tā kādi cilvēki būs tavā gadā. Studija ir liela - var iemācīties daudzas lietas par gaismām, setiem etc. Vardu sakot vienmēr var daudz ko iemācīties, ja maz guļ pa naktīm tos 8 mēnešus . . . BTW MM IR JĀNOPELNA :P - aizmirsti, ka kāds Tev dos mm just like that!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?