zdv ([info]zdv) rakstīja,
@ 2004-02-25 17:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:surprised
Mūzika:Amarcord colonna sonora di Nino Rota

Kaut kāda neaprakstāmi savāda, patīkama sajūta . . .
. . . iespējams, jo šodien Pelnu trešdiena un sākas Lielais Gavēnis . . . sapņoju savādu sapni divi lieli cilvēki savā starpā strīdējās par to, kas ir kino; kur sākas sapnis un cirkus . . . beidzas realitāte . . . Dave radītā zdv anime alter ego bilde manā pasta kastē no paša rīta – savāds bērnelis ar milzīgām saulesbrillēm, kas slēpj acu krāsu . . . aiz loga balts sniegs uzsnidzis uz koku zariem, kā pasta kartītē . . . e-pasts no mātes . . . mīļuma pilns . . . eikalipta eļļas smarža manos matos . . . 5 dienas, lai sagatavotu mūzikas video projektu un varētu lekt iekš studijas safilmēt mūsu ēnu stāstu par mīlestību . . . mēs šodien no ēnu valstības – visās varavīksnes krāsās . . .



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]yuna
2004-02-25 19:02 (saite)
man gan sapnjos raadaas melnaa (lasi ljaunaa) juura, kura nedod mieru un nogalina ik pa briidim kaadu prieka peec, tad veel ir slidotava, kur es ar maasu staavu un runaaju, un tad veel mana maaja un pa logu es varu redzeet to juuru un paredzeet vai shodien kaads nomirs.. un veel ir viena liela maaja klints malaa taas nosleepumu veel neesmu atmineejusi, kaut gan redzu to 3 naktis peec kartas..bet tas droshi vien ir slima praata izgudrojumi..haha

es kad redzu vardu "projekts" nevaru nedomaat par savu, kursh nu jau nedeelju nekustaas, kad man ir svariiga katra diena..taa tiiri teoreetiski apskauzhu visus kuri ir darbspeejiigi..:)

kas par muuzikas projektu??

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zdv
2004-02-25 20:20 (saite)
Puisis uzrakstīja dziesmu, mēs taisīsim vizuālo daļu . . . kā vienmēr spēlējoties mācīsimies par framing, gaismām utt . . .

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]basilia
2004-02-29 19:44 (saite)
Tu esi modele vai kaut kas tml.?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zdv
2004-02-29 21:44 (saite)
Manuprāt kaut kas pavisam cits!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?