zdv ([info]zdv) rakstīja,
@ 2003-12-01 09:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vienas aisns tev un man . . .
Kāpēc vienmēr ir tā, ka stiprajiem vienmēr ir jābūt stipriem un vājie vienmēr var spēlēt uz citu emocijām ar savu vājumu . . . ja stiprais paliek vājš, tad viņu iznīcina līdz pēdējam – nav, nav stiprajiem laika atelpai un tas mēdz būt tik nogurdinoši. They once brake off me from myself. They made me enemy of myself. That’s why I succeed . . . not for the ones who love me . . . I succeed for the ones who do not love me. Tagad to pārlasot es saprotu , ka tā tas arī ir . . . klusībā es tomēr ceru, ka tā tas ir tikai teorētiski . . . beigās sanāk - vienīgais, kas paliek ir “ģimene” tie ar kuriem tu dali vienas asins. Vienas asins tev un man, vardulēn! Bērnība šis “Maugļa” teātra izrādes izteiciens mani vienmēr fascinēja . . . arī tagad!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]agressor
2003-12-01 10:34 (saite)
tā jau vienmār ir bijis, ka stiprie samin vājos, ja ir pietiekami stipri. stiprie drīkst darīt visu un tiks attaisnoti, vismaz savās acīs, jo ir uzvarētāji.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zdv
2003-12-01 11:29 (saite)
Nezinu . . . man ir radusies sajūta, ka līdz tādam līmenim nonāk nedaudz cilvēki . . . ah varētu sākt pīpēt . . . es pēkšņi esmu emocionāli nonākusi NYC 1 month stadijā - pathetic! Emocijas es ienīstu, bet kā Esbans man teica, ja nebūtu tā tu nevarētu rakstīt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]agressor
2003-12-01 11:44 (saite)
fuck emotions

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zdv
2003-12-01 13:59 (saite)
I guess bez viņām arī nevar, bet grūti iemācīties atrast zelta vidusceļu visā tajā . . .

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?